Youtube / The Guardian

Teken van goede wil: ook Zuid-Korea opent concentratiekamp

'Hierdoor leren wij het Noorden beter te begrijpen'

Zuid-Korea is er alles aan gelegen om de relatie met Noord-Korea te herstellen. Als teken van goede wil heeft Zuid-Korea nu een concentratiekamp geopend. Helemaal naar Noord-Koreaans voorbeeld.

Met de geste wil de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in beide Korea’s dichter bij elkaar brengen. “Door zelf medische experimenten te gaan uitvoeren op levende mensen kunnen we beter snappen hoe de machthebbers in Noord-Korea tegen de wereld aankijken. Voor de vrede is dat alleen maar positief. Daar wordt iedereen beter van.”

Als het concentratiekamp bevalt begint Zuid-Korea nog voor de zomer met een volgende project: een chronisch tekort aan voedsel voor de gewone bevolking.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Integratieproces: in het Zuid-Koreaanse concentratiekamp wordt op medisch verantwoorde wijze geconcentreerd sap gewonnen door het uit- en afpersen van Noord-Koreaanse vluchtelingen. Kim Jung Un heeft toegezegd voor een ononderbroken aanvoer van ‘sappige’ gevangenen te zorgen

Reageer
gravatar

Jullie vergeten nog te melden dat Moon zijn vrouw door honden heeft laten opvreten in het bijzijn van Billie. En gelachen dat ze samen hebben!

Reageer
gravatar

Ik dacht Moon Jae-in schenkt kim jong un als teken van goede wil en als blijk van explosieve liefde een Galaxy S7, maar het gaat vaak in de richting die je niet verwacht. Uit de BRD is ook een grotere DDR geworden.

Reageer
gravatar

Die rechter meneer moet nog een beetje aanvetten, en een andere bril nemen, naar het voorbeeld van die linker Billie Turf.

Tip: Zwitserse kaas, exclusief ingevlogen, deed wonderen voor Billie!

Reageer
gravatar

En dat pak van dat rechter meneertje, boorring!!
Dat kan ècht niet meer!

Neo-retro is helemaal de bom!
Neem toch een voorbeeld aan Billie!!

gravatar

Billie ontvangt binnenkort prins Bernhard junior om zich te laten adviseren over een nieuwe bril en hoe je het best huisjes kunt melken om de bevolking verder uit te wringen. En wij gaan hen helpen met ons motto tegen de burger: “Sterf!”

gravatar

Ik probeerde me een ironisch citaat over vrouwen te herinneren om een vriend te sturen die last had van zijn vriendin maar ik vond enkel de zwaar gecensureerde citaten van feministen. En dan klagen ze over infiltratie in Facebook enz.
De enkele vaag kritische citaten kwamen van zwarten over vrouwen.

gravatar

Ho ho, het is wel president Trump van Amerika geweest waardoor Noord- en Zuid Korea kunnen beginnen aan het herstel van hun relatie. Hij begrijpt de Koreanen.

President Trump verdient de Nobel-prijs voor vrede.

Corrie.

Reageer
gravatar

Beter van niet. De ´Nobel-prijs´ heeft al een groot deel van zijn glans verloren sinds Bob Dylon hem toegekend kreeg.
Wanneer een eigengeiler als Trump hem ook nog zou krijgen is het einde zoek.

Je kunt het vergelijken met het standbeeld van Johan de Witt in Den Haag inruilen voor eentje voor Dion Graus.

Niemand zou er in de buurt willen wonen.