Shutterstock / Jack Hong

5 manieren waarop je de bijen niet van uitsterven gaat redden

Maar die je wel een goed gevoel geven

1. Bemoedigend knikken naar een bij Als je voor de supermarkt een zwak zoemende bij voorbijloopt, kun je overwegen om eens vriendelijk naar die bij te knikken. Daarmee roep je de bijensterfte niet to
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar slat dit nu weer op? Bij een lopende neus (vooral bij invaliden) is een eerste optie een allergie en niet griep. Bijenwas in de oren stoppen duidt op vormen van masochisme of erger: automutilatie. Ohropax Benelux zou een volledige herbezetting kunnen overwegen van de Salesdivisie.,

gravatar

Overigens bestaat honing uit 79 % suikers en 17 % water. De resterende 4 % is een ratjetoe: waterstofperoxide, zuren, stuifmeelkorrels, koper, fosfor, ijzer, mangaan, enzymen, hormonen en wat bacterieremmers die bij mensen niet werken..

gravatar

Het is altijd plezierig en handig als er in een team ook een analist/levensmiddelentechnoloog m/v aanwezig is. Je weet nooit waar het nog goed voor is. Loes; bedankt voor jouw analyse en welkom in dit team.

gravatar

7. En vervang bij de tweewekelijkse spuitronde met het milieu-onvriendelijke goedkope onkruidbestrijdingsmiddel van Lidl (of het veel duurdere en nóg giftiger van Bayer/Monsanto) door één (1) deel schoonmaakazijn vermengd met twee (2) delen water; werkt net zo goed. En zet ook eens in plaats van een bak WIJwater een schaaltje BIJwater in de tuin. Bijvoeren met suiker mág!

gravatar

8. Begin een politieke partij die de belangen van de bloemetjes, bijtjes, maar ook het resultaat ervan wat duidelijker onder de aandacht brengt als dat Sylvana Simons doet met haar clubje Bij-1.

gravatar

Wij hebben met Veilig Plassen Nederland al veel bereikt in het tot stand brengen van seksegelijkheid en het achter ons laten van de mythen van geloof waarin helaas nog zo velen gevangen zitten. De zelfscanner is een van onze successen door de sympathieke medewerking van Albert Heijn. Noem maar op. Op het vlak van de bloemetjes en de bijtjes moet er echter nog veel gebeuren. Fuck the whole world.

Reageer