Bron: JPstock / Shutterstock.com

Moet jij je belastingaangifte nog doen? Wij helpen je het uit te stellen!

3 tips

Moet jij je belastingaangifte nog indienen en kom je steeds vaker in de verleiding om dit ook daadwerkelijk te doen? Dan kunnen wij helpen. 3 tips om de belastingaangifte nog wat langer uit te stellen.

1. Besteed al je tijd aan het stressen over je belastingaangifte

Denk bij jezelf: ik moet m’n belastingaangifte nog doen, shit ik moet m’n belastingaangifte nog doen. En dat de hele dag door. Hoe meer je er tegenop ziet hoe beter. Stress werkt namelijk verlammend. Ik zal je alvast even op gang helpen: Je moet je belastingaangifte nog doen!

2. Open 20 extra tabbladen

Mocht je nou nog steeds in de verleiding komen om je aangifte te doen, doe het dan terwijl je nog 20 andere tabbladen open hebt staan. Stuur een mail naar een oude schoolvriend, kijk het concert van Beyoncé op Coachella, lees de column van Bas Heijne en ontplooi nog wat webactiviteiten naar keuze. Je aandacht moet zich nu richten op zoveel verschillende velden dat het onmogelijk is om je belastingaangifte goed te doen. Zeg tegen jezelf: oké dit doe ik wel een andere keer.

3. Zoek afleiding in een verhaal over een beer

Mocht dit alles echt niet werken, zoek dan afleiding in een verhaal over een beer. Zoals deze:
Er was eens een beer met de naam Bernando. Hij was zeven jaar oud en woonde in de bossen van Oezbekistan. Bernando was niet zomaar een beer. Nee, Bernando had iets bijzonders meegemaakt. Hij was misschien drie jaar oud, toen hij zielsalleen in zijn grot aan het slapen was. Plots voelde hij iets over zijn rug kruipen. Er was een jongetje van twaalf zijn grot in gekropen en op zijn rug in slaap gevallen. Bernando wist niet wat hij meemaakte. “Een jongetje? Van twaalf? Op mijn rug? In slaap?”. Al snel sloot Bernando weer zijn ogen, het was ten slotte winter. Toen hij een aantal maanden later weer wakker werd, was het jongetje verdwenen. De jonge bruine beer krabde over zijn hoofd. “Hoe kan dat nu? Heb ik soms gedroomd? Of was het echt waar?” Vier jaar later was Bernando zeven jaar oud en had hij nog steeds geen antwoord op de vraag. “Het is nog altijd een groot raadsel. Ik zal er maar mee moeten leren leven”, zei hij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om te helpen:

In Italië is een onderzoek gestart naar de dood van een zeldzame bruine beer in de Apennijnen. De Marsicaanse beer ging dood bij een vangactie door onderzoekers eerder deze week.

De wetenschappers wilden het dier vangen om het een halsband te geven en te volgen, maar het ging mis na het geven van de verdoving. De beer werd benauwd en overleed kort daarna.

Volgens Italiaanse media hadden de onderzoekers ook nog eens de verkeerde beer te pakken. Ze wilden een andere beer volgen, die regelmatig het natuurgebied verlaat en voor problemen zorgt in bewoonde gebieden.

Het Wereldnatuurfonds heeft geschokt gereageerd op de dood van de Marsicaanse bruine beer. Van die soort zijn er nog maar zo’n vijftig in leven. De organisatie wil dat de vangmethodes voor beren worden herzien.

https://nos.nl/artikel/2228381-onderzoek-naar-dood-zeldzame-beer-in-italie.html

Reageer
gravatar

Als ik mijn belastingaangifte nog moet indienen terwijl ik geen zin heb ga ik altijd ?‍♀️ een tochtje door de duinen maken. ?‍♀️

Daar is voor aantrekkelijke vrouwen zoals ik altijd wel een centje bij te verdienen.

Easy money 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Hey Do Do, ben jij het die steeds mijn naam en afbeelding gebruikt om berichten te plaatsen? Is dit je wijze van waarheidsbevinder?

Beetje zielig maar je gaat je gang maar.

Corrie.

gravatar

Lieve Corrie, I

k verzeker je dat ik nooit, maar dan ook nooit de verbasterde naam of de avatar van een medereageerder gebruik en zal gebruiken.

Mijn familie heeft ook last van dit soort schandalige (rechtse?) praktijken!