Antonio Guillem / Shutterstock

Hbo-opleiding Lekker Rijk Worden buitengewoon populair

'De studie sluit naadloos aan op mijn interesses'

De opleiding Lekker Rijk Worden is vanaf volgend studiejaar te volgen aan de Hogeschool van Lelystad en nu al mateloos populair. Decaan Wilma de Bakker heeft aangegeven dat vanwege de grote belangstelling een lotingsprocedure noodzakelijk is.

De Bakker is blij met het nu al eclatante succes van de opleiding. “We hadden op zich wel verwacht dat er wat animo voor zou zijn, maar dat het zo’n storm loopt… We zijn er gewoon stil van. Stil en dankbaar. Het is nog succesvoller dan onze – volledig geaccrediteerde! – opleiding Influencer Worden Door Dieren Te Knuffelen.”

Joris van Putten (19) is een van de studenten die zich aanmeldde voor Lekker Rijk Worden. “Nadat ik mijn havo-diploma had gehaald, heb ik een tussenjaar ingelast en ben ik gaan reizen in Azië. Ik wist simpelweg niet wat ik wou met mijn leven. Tot ik de studie Lekker Rijk Worden voorbij zag komen. Ineens viel alles op z’n plek.” Joris kan nog niet zeggen naar welke vakken hij het meest uitkijkt: “Daar heb ik me nog niet echt in verdiept.”

Lisanne Zeebregs (17) hoopt ook ingeloot te worden voor de studie. “De studie sluit naadloos aan op mijn interesses. Ik heb er extreem hoge verwachtingen van! Nu hoef ik in ieder geval niet meer na te denken over wat ik moet met mijn leven, haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Typisch HBO gelul weer. Daar willen ze lekker rijk worden. De tertiair opgeleide wil het liefst smerig rijk worden. Onfatsoenlijk smerig rijk en dan doen die HAVO3 pikkies lekker rijk met hun Jesse stemmetjes…

Reageer
gravatar

Lief dagboek,

Vandaag had ik niet echt wat te doen maar het is heel lekker weer. Vanmiddag ben ik in mijn t-shirt en korte broek op de fiets gestapt en naar de vu gefietst omdat ik graag de advalvas wilde lezen.

Het is namelijk zo dat mijn ip-adres en recentelijk ook het ip-adres van mijn ouders is geblokkeerd door de advalvas. De rest van de website kan ik nog wel zien.

Ter plaatse heb ik met wat studenten gekletst die campagne aan het voeren waren voor een verkiezing en een tostie van hen gekregen. Vervolgens verwezen zij mij naar de redactie van de ad valvas.

Daar aangekomen kwam ik met de vraag waarom toch mijn ip-adres geblokt is, dat dit heel vervelend is omdat je dan helemaal op de fiets moet.

Dhr. Peter Breedveld deed net alsof hij niet wist wie ik was en vroeg hoe hij mijn naam moest spellen. Toen heb ik mijn ausweiss tevoor schijn gehaald. Heel verbaasd zij hij dat ik geen bedreigingen op de website moest zetten (ik vraag mij al jaren af wat je eigenlijk moet doen om opgepakt te worden in dit land, echt klassejustitie dit).

Mijn antwoord was dat hij en de advalvas opzettelijk een vijandige omgeving voor joodse mensen aan het creëeren was en dat ik dat als een veel grotere bedreiging ervoer.

Hij beschuldigde mij dat ik stond te schreeuwen en te tieren maar hij was de gene die begon en ik hield mij erg in. Hij begon heel druk te praten, liep rood aan, begon druk te zwaaien, begon er andere redactieleden bij te betrekken en pakte de telefoon in de hand en hij zei dat als ik niet direct opsodemieterde hij mij door de politie zou laten ophalen.

Ik vertelde hem dat ik sowieso van plan was te vertrekken maar dat hij mijn vriendelijke verzoeken gewoon inhoudelijk kan beantwoorden en hij mij ook vriendelijk kan verzoeken weg te gaan. (dit ipv de antisemiet uit te hangen en met de zwarthemden te dreigen). waarna ik op rustig wandeltempo de weg naar huis inzette.

Bij de pinautomaat bleek wederom dat de overheid niet zijn verplichtingen jegens mij was nagekomen.

Thuisgekomen sprak ik een buurman in een scootmobiel. We hebben even gekletst en hij vertelde dat hij wel eens ketnet kijkt maar dat dat uit de lucht was omdat de kinderen beter buiten kunnen spelen. Hij was fan van de serie ghosthunters (is dat goed gespeld zo?) en hij vond het jammer dat die gestopt was

groetjes,
Frank
https://www.youtube.com/watch?v=P6Agwu_5J14

Reageer
gravatar

Ik heb Peter ook verteld dat hij zijn gedrag moest gaan aanpassen.

Verder ben ik voornemens dit elke keer te doen als er weer een advalvas uit komt.

Het zonnetje schijnt je weet toch.

gravatar

De naam Peter Breedveld is toegevoegd aan mijn afvinklijstje.

Wanneer de Grebbelinie op breken staat, er parachutisten landen bij Den Haag en ons vorstenhuis naar London verkast, dan is dit een lijstje dat heel rapafgevinkt moet gaan worden.

doeg.

gravatar

Note to self: niet vergeten papa te bellen voor mijn nieuwe hobby. Gister was ik bij het Sinaï centrum en de dokter zei dat het in principe een hele gewone hobby is. dus dan kan het toch?

gravatar

@dechefhoofdredacteur,

Daar ben ik al lang mee bezig. Het project heet: “konijntje flop”. Nu alleen nog opgepakt worden en bij het proces zoveel mogelijk media-aandacht verzorgen en gegarandeerd het zal lopen.

gravatar

Uw reacties zijn de enige die ik lees.
Bij de rest zat ik uren tot soms weken te piekeren wat ze bedoelen.

gravatar

Ik weet wat ze met mijn arme broer hebben gedaan die de zin van het leven niet meer zag. Hij is voor het leven geschaad.

gravatar

Broer.
En omdat hij de zin van het leven niet meer zag op die VU, maakt zijn zoon daar nu carrière in dezelfde zinloosheid. Zo bewijzen de verraders hoe ze zichzelf kapotmaken. Ik begreep wat er zinloos was, en waarom, hij heeft dat op mij afgewenteld omdat ik het begreep en hij niet en hij stuurt zijn kinderen naar hetzelfde kamp om de ambities waar te maken die hij niet kon.

gravatar

Hoi John,

Het is mij alles bekend. Echter, ik ben werkelijk doodsbenauwd wat ik allemaal teweeg breng. Straks verspreek ik mij en worden heel veel mensen beschadigd.

Al die aandacht is niet goed voor mij.

gravatar

Frank Wijlens,
Blijf ons gedetailleerd uitleggen hoe de situatie zich verder ontwikkelt.
Zet wel goed je fiets op slot als je naar de VU gaat.

gravatar

We moeten weten wat er aan de hand is.
Het is in het belang van het volk.
Er zijn al te veel onschuldige mensen gesneuveld.
Mijn broer durft de deur ook al niet meer uit.
Hij kan het niet aan.
Hij is niet meer in staat tot sociale contacten.

gravatar

Heel veel mensen aan de VU zijn getraumatiseerd geraakt. Grootgebracht met het geloof hebben ze alles omgedraaid. Velen hiervan hebben al hun geld verspeeld aan buitenlandse reizen met name naar India en zijn in handen gekomen van allerlei goeroes, dankzij de VU die geen antwoorden heeft op hun vragen.

gravatar

Frank Wijlens,
Als er mensen geschaad worden, is dat alleen hun valse ego. En dat is misschien wel zo hard nodig. Degenen die het meest fout zijn, moraliseren het hardst en onderling houden ze elkaar in stand door hun minne reputatie. Ik heb geen reputatie nodig, ik heb mensenkennis.

gravatar

John,
De enige moraal die ik zie zijn de luchtbelletjes uit die snorkels waarmee ze net onder de oppervlakte naar lucht happen terwijl ze elkaar, hoe kan het anders, ‘een steek onder water’ proberen te geven.

gravatar

Maitreya,

De al verstikkende moraal met hun techniekje is alsof ze diepzinnig onder het wateroppervlak aan het snorkelen zijn, speurend naar onmin. Door gebrek aan zuurstof stikken ze er zelf in.

gravatar

Ik heb vernomen dat de toelatingseisen nog al strikt zijn vanwege de slagingskans:

– Een aantoonbaar en gegarandeerd erfelijk vermogen van minimaal 25 miljoen euro.

En bijvoorkeur:

– Hebberig, egocentrisch en narcistisch karakter.
– Minimaal toelating tot VMBO.

Reageer
gravatar

A necessary correction:

The name of the new course at our fully English-speaking High School of Lily City is officially: Simply Becoming Rich.

Vertaling door Polleke, erkend vertaler Russisch

Een noodzakelijke correctie:

De naam van het nieuwe vak aan onze volledig Engelstalige Hogeschool van Lelystad heet officieel: Simply Becoming Rich..

Reageer
gravatar

Ik heb gehoord dat tenminste de volgende deskundigen gastcolleges komen geven: Elon Musk, Carlos Slim Helú, Bill Gates, Warren Buffett, Silvio Berlusconi, Jeff Bezos, Charlène de Carvalho-Heineken, John de Mol, Tim Cook en Donald Trump

Reageer
gravatar

De Hogeschool Lelystad heeft het door, er zijn meer HBOers dan varkerns in Nederland dus daar is geen droog brood meer mee te verdienen.
En geeft nu onder het mom Lekker Rijk Worden, VMBO-opleidingen tot verwamingsmonteur, electricien, timmerman en andere practische beroepen waar nog wel toekomst in zit.

Reageer