studio speld

Enge vrouw bezit potje met babytanden

De buurt reageert geschokt

Ze stond altijd bekend als een doodgewone moeder van drie, maar een recente ontdekking heeft een heel andere kant van de 48-jarige Joke uit Elspeet laten zien. Op haar zolder blijkt Joke al tientallen jaren kleine potjes met babytanden te bewaren.

De buurt reageert geschokt. “Heel eng om te weten dat er iemand in jouw straat rondloopt die kleine potjes en filmkokertjes vol tanden van baby’s verzamelt”, zegt buurman Guido (34). “Je begint je echt af te vragen wat er daar op zolder nog meer plaatsvindt. Een pluk haar in een fotoboek? Een gipsafdruk van een kinderhandje? Alsjeblieft, zeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van welke volwassene zijn de verrotte tanden en kiezen in de getoonde pot? Van Matthijs van Rumpt of van Frits Peters?

Reageer
gravatar

“… een doodgewone moeder van drie…” Joke was er wel erg vroeg bij, Het komt mij voor dat moeder worden op zo’n jonge leeftijd niet doodgewoon is.

Reageer
gravatar

Corrie,

We praten dus morgen in Scheveningen niet over kindermoord. Dat lijkt mij ook niet zo gezellig. Ik stel voor te praten over koetjes die weer in de wei mogen, en dartelende kalfjes.

Ik wil je verzoeken om Geert thuis te laten. Vier van die kleerkasten die hij altijd overal mee naar toe neemt, verhogen de gezelligheid evenmin.

Tot morgen,
Do Do de Dappere