Shutterstock / 1000 Words

Wie vergiftigde de Russische oud-spion Skripal?

Waren het toch de Papoea’s?

Nu bekend is dat de Russische oud-inlichtingenofficier Sergej Skripal inderdaad is vergiftigd met het Russische zenuwgas Novitsjok, dringt de vraag zich op: wie zit erachter? Wij zetten de meest waarschijnlijke verdachten nog eens op een rijtje.

De Engelsen
De Engelsen hebben alle redenen om Skripal uit de weg te willen ruimen. Bijvoorbeeld omdat hij in Engeland woont. Daar eet hij zeker drie maaltijden per dag. Dat eten had ook naar gewone Engelse gezinnen kunnen gaan, die ook best een lekkere crumpet zouden lusten. Maar is het reden om hem uit de weg te ruimen? Wij sluiten in ieder geval niets uit.

De Papoea’s
Veel Papoea’s dragen een peniskoker. Skripal werd zelden tot nooit gezien met een peniskoker. Waren er onderhuidse spanningen tussen de Russische oud-generaal van de militaire inlichtingendienst en het inheemse bosvolk? Dat lijkt zeer waarschijnlijk. Skripal werd aangetroffen op een bankje van hout, en daar hebben ze in Papoea Nieuw-Guinea meer dan genoeg van. Toeval? Laat ons niet lachen.

Oekraïense straaljagerpiloten
Oekraïense straaljagerpiloten hebben op het eerste gezicht geen enkele reden om een Russische ex-spion in Salisbury te vergassen, en ze hebben er ook de middelen niet voor. Maar dat is nou juist de ideale dekmantel en daarom zullen Oekraïense straaljagerpiloten er wel weer achter zitten. Bovendien hebben wij een Spaanse luchtverkeersleider verzonnen die onze theorie kan bevestigen. Het net sluit zich!

De Mainstream Media
Duh!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Steeds, met Iemand bedoelt u natuurlijk een medereageerder. Anders zou De Speld wel kunnen ophouden met publiceren van foto’s van politici en en andere bekende mensen.

Reageer
gravatar

Na de chemische wapens die in Syrië gebruikt zijn, wordt het weer aannemelijker dat toch de Russen niet helemaal onschuldig zijn. Of het complot moet nog duivelser zijn.

Reageer
gravatar

Maar waarom gaat niemand in op een uitnodiging van Poetin of Assad? Zijn ze zó bang dat ze besmet worden??

gravatar

Wat ik zeg heeft niets te maken met wat ik vind maar wat mensen kunnen bevatten. In sommige dingen zijn we onwetend, in sommige dingen die we weten daarom te fanatiek. Mensen weten nu eenmaal niet wat ze niet weten. Niemand weet alles, als je iemand bent ben je altijd fanatiek en gevaarlijk. Alleen als je niemand bent kun je alles weten. Daarom ontkennen de wijzere mensen het liefst dat ik besta, maar ook dat is fanatiek.

gravatar

Bij ons in de deur zat ook een oud-spion. Dat hebben we verwijderd, niet meer van deze tijd.

We hebben nu rondom het huis camera’s zo houden we alles goed in de gaten. Bijkomend voordeel, die camera’s zijn nauwelijks te vergiftigen.

Reageer
gravatar

NEE NOU WORDT-IE MOOI!!

Als er één is die aan de lopende band andermans avatars naar believen ge- en misbruikt, ben jij het wel.

NepSteeds die je bent!

gravatar

Beste Janneman, en als ik het portret van wijlen John Steed zou gebruiken, wat dan nog? Wat is daar dan op tegen?

Pas als iemand mijn avatar gaat namaken en zich dus als mijn persoon wil identificeren is dat bezwaarlijk. Net zoals iemands naam gebruiken of verdraaien in het naamvak.

gravatar

Steeds, met Iemand bedoelt u natuurlijk een medereageerder. Anders zou De Speld wel kunnen ophouden met publiceren van foto’s van politici en en andere bekende mensen.

gravatar

En nu ophouden met zeuren,

Steeds/Viesman/Plien/ DeChefHoofdredakteur/Paulusje/Polleke, etceteterea,etcetera!!

Anders ik de rollen maar eens omdraaien.
Ec zeuren oveer jouw voortdurende zelfbevlekking.