Bron YT - TPA

Ego Peter R. de Vries past niet door beveiligingspoortje

Takelwagen biedt uitkomst

Grote problemen vandaag voor Peter R. de Vries bij de gerechtsbunker in Amsterdam Osdorp. Het ego van de misdaadverslaggever paste niet door het beveiligingspoortje.

Beveiligers hadden De Vries eerder gevraagd zijn ego bij zijn telefoon, sleutels en broekriem in een bakje te leggen. Toen dat niet lukte, mocht hij het bij zich houden. Omdat ook het poortje te klein was, moest het ego uiteindelijk met een takelwagen de rechtbank in gebracht worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mijnwordt doe Holleeder door De Vries betaald om tegenspel te bieden. Ieder ego heeft een nemesis nodig denk aan Sherlock Holmes en Moriarty maar dan velwnIQ punten dommer.

Reageer
gravatar

Een onverwachte Latijnse bijdrage, chapeau! . Maar hoezo “Almachtige (de) Vries”? Hij was nog wel uit eigen beweging teruggekomen naar de Bunker. Zijn (alter) ego was tijdelijk geparkeerd in de hangar op Schiphol, waar normaal drie opgelegde Boeing 747-800’s van de KLM in worden geparkeerd. Het paste nét. In Freudiaanse terminologie: een Super Ego.

gravatar

Nee, omdat bij Peter de Vries structureel de R. in de maand is moet hij het hele jaar door vitamine C-tabletten slikken. Daarnaast moet hij al voortdurend aan egoboosting doen, dus de man heeft écht geen gemakkelijk leven. Als compensatie mag hij nu OvJ’s, rechters en advocaten bij hun voornaam noemen in het amusementsprogramma De Raadskamer. Helaas heeft nog niemand in de gaten dat het één grote reclamespot is van Peter R. de Vries, verpakt als commerciële infotainment waaromheen langdurige reclameblokken worden gebouwd.

gravatar

GEachte heer de Vries, als reactie op uw gebracht bij de rechtbank vandaag het volgende. Inent al een alles weter want u heeft overal ( betaald ) een mening over en juist u zou moeten weten dat om veiligheids redenen de controle moet worden uitgevoerd bij zo’n belangrijke zaak, ook u jong de Vries zal daar terecht aan moeten voldoen, en als ik dan uw reactie hoor en zie bij RTL Boulevard versterkt dat alleen maar mijn mening dat het tijd wordt dat u wat minder op tv zou moete komen om te voorkomen dat men echt een hekel aan u krijgt !!!

Reageer
gravatar

dat is een mannetje die een alibi voor je regelt. Het enige wat je moet doen daarvoor is naar hem kijken

gravatar

Ego heeft de rechtbank nooit verlaten. Sokkels vergen nu eenmaal wat tijd om zich er van te ontdoen. Eenmaal uitgetrokken werd de doorgang echter versperd en dat is de reden dat Ego naar binnen getakeld moest worden. Inmiddels is een dieplader gearriveerd om Ego’s schoeisel af te voeren. Later op de dag zal Ego weer in zijn rechtmatige sokkels gehesen worden.

Reageer
gravatar

Laten we hopen van niet, want mooi is anders.. Toeristen komen naar Amsterdam voor de raamprostitutie en het openlijk drugsgebruik, dus laten we het een beetje netjes houden dan!