Asociaal: man zit met rug naar voetbalwedstrijd

'Ze zouden zo iemand een stadionverbod moeten geven'

In de Amsterdam ArenA zat gisteren een man met zijn rug naar de wedstrijd. Zeer asociaal volgens de overige supporters.

De 38-jarige Julian zat vlak achter de klaploper. Hij noemt het walgelijk: “Natuurlijk was het spel van Ajax niet fantastisch. Maar om dan met je rug naar de wedstrijd te gaan zitten? Ongehoord. Wat wil je daar in godsnaam mee bereiken? Ze zouden zo iemand meteen een stadionverbod moeten geven.”

Ook Tony uit Vak410 kon het niet aanzien: “Ik heb nog geprobeerd zijn aandacht te trekken door wat vuurwerk naar hem te gooien, hem uit te schelden voor vuile tyfushond en spreekkoren over z’n moeder op gang te brengen. Maar niets hielp. Hij bleef maar met zijn rug naar de wedstrijd gekeerd. Als ik zo iemand zie denk ik weleens: waar gaat het heen met deze wereld?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen van de enorme organisatie.
En dan heb je het nog niet over de hoeveelheid mensen in de buurt, undercover bij school en openbaar vervoer enz. enz. die alles in de gaten moeten houden zodat de mensen niet op hol slaan.

Reageer
gravatar

Die man is aapjes gaan kijken en verwonderde zich over het schrikbarende aantal fouten dat in het dna van zovelen zit. Die wedstrijd was namelijk niet om aan te gluren.

Reageer
gravatar

Ajax-supporters mogen wel met hun rug naar een voetbalwedstrijd kijken. Maar bij de wedstrijd ADO-Utrecht zijn ADO-supporters zelfs geweigerd om de wedstrijd bij te wonen terwijl ze niet eens van plan waren om met hun rug toe naar de voetbalwedstrijd te kijken.

?Dat is niet eerlijk, dat vind ik zeer asociaal.?

Corrie.

Reageer