Shutterstock - Marijs

Shutterstock - Marijs

KNVB, politie, justitie en burgemeesters spreken af in weiland voor spoedoverleg

Om het groeiende probleem van supportersrellen in het betaalde voetbal te bespreken, hebben de KNVB, politie, justitie en burgemeesters vanmiddag voor spoedoverleg afgesproken in een weiland bij Beverwijk.

Het was een idee van burgemeester Paul Depla. “Je spreekt niet meer buiten het stadion af, die tijden liggen ver achter ons”, zegt hij. “We hebben elkaars nummer, dus ik heb ze gewoon gebeld: ‘Maandag, 15:00, Beverwijk, langs de A9.’”

Ook demissionair minister van Justitie Ferd Grapperhaus is erbij. “Beverwijk lijkt me een prima locatie. Geen pottenkijkers, en geen supporters die meteen willen ingrijpen. Kunnen we lekker ongestoord onze gang gaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Domme bestuurders daar in Holland. Wie gaat er nou praten in een weiland?

Weilanden zijn overbodig! Ze zijn bedoeld voor koeien, die klimaatonvriendelijke scheten laten. Vlees eten had allang verboden moeten zijn!

Waarom is er dan nog een weiland in Holland? Waarom staat dat gebied niet vol met windmolens en/of zonnecellen?

Reageer
gravatar

Kreta is right. I have seen with my own eyes that undeveloped places in cities, such as city parks, are not yet used for beautiful super-high wind turbines, which all city dwellers can enjoy every day.

Vertaling door mijzelf:

Kreta heeft gelijk. Ik heb met eigen ogen gezien, dat onbebouwde plekken in steden, zoals stadsparken, nog niet gebruikt worden voor prachtige superhoge windturbines, waarvan alle stadsbewoners elke dag kunnen genieten.