shutterstock/Roman Samborskyi

shutterstock/Roman Samborskyi

Bert (32) is uitsluitend Ajacied in nieren

De tweeëndertigjarige Bert vindt het heerlijk als Ajax weer eens gewonnen heeft en hij op kantoor met zijn Amsterdamse collega’s lekker over voetbal kan praten. Hij noemt zichzelf dan ook een echte Ajacied, maar wel uitsluitend in nieren.

“Twee van mijn beste vrienden zijn ook voor Ajax, dus ja dan zit dat Ajax-gevoel gewoon echt in je bloed.” legt Bert uit. “Volgens mij moeten ze trouwens vanavond weer spelen, dus ik ga denk ik wel kijken als ze toch al met 3-0 voor staan.”

Bert verklaart wat hem nou zo’n typische Ajacied in nieren maakt: “Iedere keer dat er gescoord wordt door Huntelaar of hoe heet die spits nu dan voel ik dat gewoon helemaal door m’n mobiel heen trillen vanwege m’n nieuwe app die de scores automatisch bijhoudt. Ja dat zijn toch de momenten waarvoor je naar je tv gaat om een selfie in je Ajax-shirtje te maken.”

“Of ik ook Ajacied in hart ben?” vraagt Bert tenslotte ietwat beduusd. “Zeker niet. In mijn hart ben ik een echte Feyenoorder.”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *