Ammar Jneid / Youtube

Haatimam krijgt eretitel ‘Russische diplomaat’ en wordt land uitgezet

Haatimam Fawaz Jneid heeft van de Nederlandse overheid de eretitel Russische diplomaat gekregen. Hij is meteen daarna het land uit gezet.

“Dit was juridisch gezien het simpelste”, legt minister van Justitie Grapperhaus uit.

Jneid kreeg vanmorgen zijn diplomatieke paspoort en werd na een kleine borrel door Grapperhaus persoonlijk naar het vliegveld gebracht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar deze ‘meneer’ heeft toch ongetwijfeld ook een Marokkaans paspoort?
Temeer daar deze helaas paspoort-Nederlander geen Nederlands spreekt. (Hoe zit dat met dat inburgeringsexamen?!)

Dus schop onder zijn hol de rubberboot in .
Of de rubberboot zijn hol ingeschopt. Beter.

Of vooruit, nouja, met parachute (een kleintje dan voor de hardere landing, en niet te duur) het vliegtuig uitgeschopt boven ‘heilstaat’ Marokko.

W.b.t. heilstaat, heeft deze ‘cultuurverrijker’ een uitkering?

Reageer
gravatar

Beste J.T. N.D? Je moet dat in een bredere context zien: anno 2018 is circa 24 % van de bevolking in Nederland Moslim. Moslims hebben recht op vrije godsdienstbeleving en haatpredikers op maat met een Missie, evenredige vertegenwoordiging in de politiek (zie o.a. Denk) en ambtelijke rangen naast een Mocro-maffia, een eigen vertegenwoordiging in penitentiaire inrichtingen en in de uitkeringssfeer. Dit is niet hún schuld, maar van (te)veel Nederlandse politici die verdomd goed weten aan welke kant hun boterham en onze olie zijn gesmeerd.

gravatar

Eh ja, en waar is deze herder naar toegevlogen dan? Of is ‘ie op instigatie van heer Poch boven de Veluwe naar beneden gesodemieterd vanwege de ruime mogelijkheden met schapen en zo?

Reageer
gravatar

Ach., was het maar zo simpel om het moslimprobleem aan te pakken. Haatimam Fawaz Jneid uitzetten lost weinig op.

Dat de moslimsamenleving in Nederland een parallelle samenleving is weet iedereen, op linkse gekkies na, zo onderhand wel.

Hun nieuws hebben ze van de Turkse tv m.b.v. de schotel. Dat hebben we kunnen zien toen de Turkse minister Fatma Kaya van Familiezaken in Nederland geweigerd werd om propaganda te maken voor de AK-partij. De integratie is mislukt, hun betrokkenheid ligt in Turkije.

?Meneer Wilders van de PVV? weet wel hoe je het probleem kunt oplossen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie,

Als ik jou was, zou ik jouw naam veranderen in Corrie van de Haat. Jouw schending van onze wet en de mensenrechten loopt de spuitgaten inmiddels uit.
Je hebt in ons land vrijheid van meningsuiting, maar het vereist wel een fatsoen en respect. Met jouw inhoudsloos gezanik bereik je alleen medekortzichtigen. Daar horen gelukkig de meeste Nederlanders niet bij.

gravatar

Hoi ‘Zo Kan Het Ook’. Bedankt voor de link.

Wanneer de PvdA het Deense sociaaldemocratenmodel over niet westerse allochtonen overneemt wordt ik lid van de PvdA.

Dat is een belofte.

Corrie.

gravatar

Een nieuwe waarheidsvinder is opgestaan, hij ziet het licht van het nieuwe DENKen, hallelujah. Met nochtans maar één paspoort is hij toch een ferme vertegenwoordiger van het woord van Erdogan. Die hadden we nog niet in Nederland. Hoort nu bij ons multiculturele erfgoed: Allahu akbar.

gravatar

Er was ook nog een mogelijkheid geweest dat hij drager was van het Q-koortsvirus, gezien zijn gelijkenis met een weldoorvoede geit.
Dan hadden we hem kunnen ruimen. Weet je tenminste zeker dat deze farizeër niet meer terugkomt.

Reageer
gravatar

Geachte meneer Poetin,
U moet voor uw naamna-aper één etage hoger zijn.

… Г-н Путин,
Вы должны быть на один этаж выше своего имени.

gravatar

wij waarderen deze actie. Als dank voor de mooie actie gaven we alle TBS-patienten het label ‘Nederlands diplomaat’ en stuurde ze het land uit