photocosmos1 / Shutterstock

Boze Saoedi’s leggen export van radicale geestelijken naar Canada stil

Het diplomatieke conflict tussen Saoedi-Arabië en Canada loopt steeds hoger op. Vandaag maakte de Saoedische regering bekend de export van radicale geestelijken naar Canada stil te leggen.

Beide landen hebben ruzie sinds Canada zich uitsprak tegen de vervolging van burgerrechtenactivisten in het gesloten koninkrijk. “Zolang Canada zich met onze interne aangelegenheden blijft bemoeien, kunnen ze onze extreem radicale opvatting van de islam voorlopig wel op hun buik schrijven”, aldus minister van Buitenlandse Zaken Adel al-Jubeir. “Moet je zien hoe snel ze tot inkeer komen als ze straks zonder jongeren komen te zitten die alles wat westers is tot het diepst van hun ziel haten.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een loos dreigement: Saoedi-Arabië en andere olielanden moeten de output hadrassa’s, dat stuwmeer aan overijverige zeloten toch ergens kwijt. De Arabische markt is intussen verzadigd, dus blijven over de VS, Canada, Australië en Europa. Voor Antarctica zijn erg weinig aanmeldingen;te koud voor warmbloedige jihadi’s. Zolang het Westen nog afhankelijk is van Islam-oil, zal er ‘up-stream’ worden gewerkt aan de aanmaak van gediplomeerde haatpredikers en explosieve zendelingen. Dus Canada, geen nood: de toelevering van fanatici gaat gewoon door, whether you like it or not. .

Reageer
gravatar

Wees gerust, Canada omarmt nog vol overgave en oogkleppen hordes asielzoekers.

Ze komen er nog wel achter wat ze binnen hebben gehaald.

Weet je wat ‘Wir schaffen das’ betekent, Trudeau?

Reageer
gravatar

Het schijnt dat met ‘Braderie in Woudrichem omgedoopt tot Hetero Pride’ de Russen ingegrepen hebben, of misschien de AIVD, of de gemeente zelf.

Reageer