Op1 / Youtube

Op1 / Youtube

Life of Yvonne zet 17 spionnen uit haar groep: ‘Bleken diplomaten te zijn’

Yvonne Coldeweijer, bekend van haar juicekanaal Life of Yvonne, heeft 17 spionnen uit haar informantenkring gezet. Deze bleken volgens verschillende inlichtingendiensten in werkelijkheid diplomaten te zijn.

“Deze mensen hadden spion op hun visitekaartje staan, terwijl ze  eigenlijk bezig waren met iets heel anders blijkt nu. Dat ik daar niet eerder achter ben gekomen komt door het feit dat ze altijd maar zeiden dat ze ‘ongestoord hun werk moesten kunnen doen’ tegen mij. Die link leg je op dat moment gewoon niet en ik wil die afstand ook best houden met mijn spionnen” , zegt Coldeweijer. “Heel veel meer kan ik er in verband met het onderzoek en de privacy nu nog niet over zeggen.”

Mensen op sociale media zeggen minder verbaasd te zijn: “Dit verklaard wel waarom Life of Yvonne zich de laatste tijd zo onschendbaar waande.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *