wikimedia commons / Wer-Al Zwowe

Stagiair die boetekleed van Giel Beelen moet pakken kokhalst van stank

'Ik heb nog nooit zo iets vies gezien of geroken'

De stagiair bij Veronica die het boetekleed van Giel Beelen moest halen, moest daarbij bijna overgeven van de stank. Rienke: “Toen ik zag dat Giel Tim Knol schoffeerde in de uitzending, zag ik de bui al hangen. En ja hoor, daar kwam het mailtje: ‘Rienke, Giel zal snel zijn excuses wel moeten maken, kan jij misschien zijn boetekleed vast pakken?’”

Rond de kast waar het zou hangen, hing echter een zeldzaam vieze lucht. “Ik heb nog nooit zo iets vies gezien of geroken”, zei de stagiair, die uren later nog steeds door de mond ademhaalde. “Het kleed was duidelijk keer op keer aan- en uitgetrokken en nooit gewassen. Je vraagt je desondanks af hoe zoveel vuil zich in zo’n vod kan ophopen. Echt: het stond helemaal stijf. En die geur! Alsof een pestlijk verrot vlees overgaf. Weetjewel? Als de adem van iemand die al een week niet heeft gegeten. Dat je denkt jongen, Giel man, hoe kan dat nou gebeuren? Waar heb je dat kleed allemaal wel niet voor aangetrokken? Brrr.”

Beelen zelf was zich van geen kwaad bewust. “Goed, je doet iets smerigs waar mensen over vallen, en dan moet je weleens door het stof. Wat zeg ik, de modder. En ja, dan krijg je bagger over je heen. Terwijl je het allemaal gewoon goed bedoelt he? Nou ja, sorry voor Rienke! Sorry Rienke. Het spijt me dat jij stank rook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pijpen enklaarkomen op 3 fm, maan an het huilen brengen stripper laten optreden zin redder Stenders een mes in de rug steken na een mislukte strip act de vertrekkende band uitschelden voor tuig giel je hebt je zakken genoeg gevuld rot op

Reageer
gravatar

Nu heb die “door de muziek heen lullende” Giel Beelen, nooit erg hoog ingeschat, maar voor dit gedrag zou ik de volgende straf willen geven:

Ontkleden, met pek en veren insmeren en loslaten in de “Biblebelt” of in het midden van de Sahara.
😉

Reageer
gravatar

Ik dacht serieus dat die knul al met pensioen was, nadat ‘ie z’n tonnen per jaar had binnengeharkt met zijn ‘Wat-De-Vak-Sjow’.

Zag net pas dat hij vandaag een ‘heel leuk en orgineel gapje om te lagge’ heeft geprobeerd te maken.

Eén ding is zeker: deze die-dinges gaat niet op zijn HOOGTEPUNT stoppen.

gravatar

Het resultaat van Facebook dat gebruikt is voor commerciële doelen (dat kon iedereen zo wel zien) is niet zozeer dat de een of ander wint, maar dat er een mondiaal nieuwe consensus is ontstaan, een onzin van actie en reactie op futiliteiten die zelfs op geen school ooit is gezien, waar de politiek die normaal de tegenstellingen inventariseert, in meegezogen is, en die het niveau van iedereen omlaag haalt waar eerst nog zelfstandig (= onafhankelijk van je populariteit) nagedacht, gesproken of gehandeld werd.