Wikimedia CC (AVRO)

Giel Beelen: in 12 jaar tijd van 27-jarige DJ tot 39-jarige DJ

Een reis door de tijd

Vandaag eindigt een tijdperk. Radio-DJ Giel Beelen neemt na 12 jaar afscheid van 3FM. De diskjockey groeide in die periode uit van een 27-jarige DJ tot een 39-jarige DJ. Een reis door de tijd.

2004: Een jonge Giel Beelen draait in een studio muziek. Daarmee toont hij zich aan de wereld als DJ.

2006: Mensen luisteren naar muziek op de radio. Een deel daarvan wordt uitgekozen en aan elkaar gepraat door Giel Beelen (DJ).

2008: Giel Beelen bevestigt zijn imago als DJ. Dat doet hij bij 3FM, een radiostation.

2010: Het gaat snel met de carrière van de inmiddels 33-jarige ‘disc-jockey’ (Giel Beelen).

2013: Giel Beelen is thans een 36-jarige DJ.

2014: Wie zijn radio afstemt op de juiste frequentie hoort de stem van Haarlemmer Giel Beelen, in het dagelijks leven DJ.

2016: Het is DJ Giel Beelen gelukt. Hij is een 39-jarige DJ.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

3FM heeft aangekondigd dat er nu een tijd van herstel genomen zal worden. De schade die de afgelopen 12 jaar is aangericht is niet direct te overzien. Zenderbaas Basyl de Groot: “We nemen een tijd van herstel. De schade van de afgelopen 12 jaar is aanzienlijk en niet direct te overzien.”

Na een periode van herstel hoopt 3FM weer een nieuw bestaansrecht op te kunnen bouwen volgens de Groot: “Aansluitend aan de periode van herstel, zullen met de wederopbouw beginnen. We hopen op een vernieuwd bestaansrecht”.

Reageer
gravatar

De laatste zin klopt niet. Hij is geen DJ meer. Hij is gewoon een 39-jarige. Werkloze. Maar mooi overzicht, zo. Het raakte mij wel, toen ik het zo las: al die fotonen zo vol op de zenuwcellen van mijn netvlies, dat doet wat met je.

Reageer