Bron: NPO - 3FM

Thema Glazen Huis 2016: ‘Save our DJ’s’

Stille ramp eist elke drie maanden een DJ

Het thema van Serious Request 2016 is dit jaar ‘Save our DJ’s’. Dat heeft de stagiair van 3FM bekendgemaakt in zijn ochtendshow.

In het Glazen Huis, dat dit jaar in Breda staat, zullen Frank van der Lende, Ramon Verkoeijen en Cora de kantinejuf zes dagen lang radio maken zonder te eten. Ze vragen daarmee aandacht. Van der Lende: “We zuchten onder een stille ramp die elke drie maanden een DJ opeist. Met genoeg doorsnee bandjes en inwisselbare rubriekjes kunnen we deze DJ’s redden, het is nog niet te laat. Elke euro is meegenomen, maar ook met een leuke jingle maak je ons hartstikke blij.”

Zendermanager Basyl de Groot hoopt dat de actie zeker 10 miljoen euro oplevert. “Daarmee kunnen we dan bijvoorbeeld een goedgebekte schoolverlater twee ton per jaar betalen om af en toe een plaatje op te zetten. Je kunt dit jaar dus echt een verschil maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Prachtig verhaal over Tijn. Maarrrrr…kunnen we deze jongen niet helpen door het glazen huis te laten staan en nogmaals gaan draaien in begin 2017. Met als doel de opbrengst voor het zoeken van TOP-experts die Tijn kunnen helpen ??? HIJ heeft ons laten zien dat er veel meer mogelijk is dan wij kunnen bedenken !!!

Reageer
gravatar

Sorry hoor, maar 2 ton voor een goedgebekte schoolverlater, voor enkele uurtjes werken??? Beseft iedereen dat dat ongeveer 5 keer het jaarsalaris is van het gewoon werkende klootjesvolk, die vaak flexibel moeten werken, inclusief avonden, nachten, weekenden en feestdagen. Altijd muziekfeest geweest, vroeger zelf gedraaid, en nog steeds altijd de radio aan en nieuwe muziek aan het zoeken en ontdekken. Voor 2 ton stuur ik met de taxi een briefje naar mijn baas en stap zo over.

Reageer
gravatar

Zoals altijd: pas wanneer het kalf verdronken is, dempt men de put. Bij het afscheid van Claudia de Breij zag ik al dat ze de verkeerde kant op ging, maar toen wilde niemand naar me luisteren.

Reageer
gravatar

Nee, dat is opgegaan aan het importeren Trix. Dat is een Tyrannosaurus Rex, en woont in museum Naturalis

De eerste helft ging overigens op aan het vegeteren van Trix. Dat is een Tyrannosaurus Ex, en woont in kasteel Drakensteijn (grappige naam trouwens).

Greep van der Staat

gravatar

Belachelijke actie !!! Als je naar alle “nieuwe” talent op DJ-gebied kijkt wordt hier belachelijk veel geld in verdient !
Bedenk aub een beter idee voor de Serious Request-actie dagen !!!
Voorgaande jaren waren echt zeer zinvol maar dit lijkt echt nergens op !

Reageer
gravatar

Als alle 3FM DJ’s wegvluchten naar buurzenders, is het uiteraard onze taak iets te doen om het leed van de achtergebleven DJ’s te verzachten. Van de andere zenders hoeven wij immers niets te verwachten. 3FM zet zich altijd in voor de minder bedeelde medemens, nu het eigen volk maar eens eerst!
Denk toch eens aan arme Cora, de hele dag omringd door eten, wat een topprestatie moet zij hier wel niet voor leveren. Dat is toch zeker een paar miljoen extra waard?!

gravatar

Dag Jos,

U verdient zeker uw geld met het plaatsen van uitroepteken. Waarom, beste man, zoveel? Na elke zin schrijft u er 1 of meer. Nogmaals: Waarom?
Bovendien is het pijnlijk dat u in uw klaarblijkelijke verontwaardiging ‘verdient’ met een ‘t’ aan het eind schrijft, waar iedere Jan Boerenlul weet dat het ‘verdiend’ moet zijn. Ik heb medelijden met u.

Met vriendelijke groet,
Klaas

gravatar

Beste Jos, de nood is kennelijk nog nooit zo hoog geweest;

De arme stakkers hebben daarom maar weer een crowdfundingsactie op touw gezet, om ditmaal de geestelijke bijstand te kunnen realiseren.

Hoewel, 113online.nl consulteren is stukken goedkoper. Zo kunnen enkele duizenden -door primitieve sonore deuntjes gehersenspoelde- slaafse volgelingen in december gewoon lekker thuis blijven, om tijdens de feestdagen niets te eten ten behoeve van al die arme kindjes ergens in Afrika.

Het glazen hondenhok met een brievenbus komt daarmee terstond in aanmerking om gerecycled te worden. Vervolgens kan men dan rustig overgaan tot de orde van de dag.