Wikimedia / Zhacke82

Carrière of kinderwens? Dit krijg je van de keuze uitstellen

‘Deze aso koos eerst voor zichzelf’

Deze egoïstische lul uit Kenia koos voor zichzelf. En dit komt er dan van: het allerlaatste witte neushoorn-mannetje is gisteren overleden. De twee overgebleven vrouwtjes zijn inmiddels te oud om nog geïnsemineerd te kunnen worden, dus de hele soort is naar de ratsmodee. Alleen maar door egoïstische motieven als carrière maken of vrijheden.

“Ja, zo word je wel even met neus op de feiten gedrukt,” verzucht het een-na-laatste lakse neushoornvrouwtje dat nog over is op aarde. “Ik dacht, dit zijn m’n beste jaren. Ik wil nú over de savanne slenteren en in de modder peuren! Neushoornbaby’s krijgen kan altijd nog, en anders hebben biologen vast wel zaad van onze soort bewaard op Spitsbergen om d’r even in te sprietsen. Maar nee dus. Vette pech dit.”

Hoe haar toekomst er nu uitziet? “Met veertig Afrikaanse Nubische katten en een bolletje wol op de steppe hangen. Truien breien voor de kinderen van de giraffe bij de waterplaats waar ik geboren ben. Want die viespeuk heeft zich natuurlijk wel voortgeplant.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kleine correctie dit geld alleen voor de subsoort “noordelijke witte neushoorn” de zuidelijke is kennelijk niet zo carriere gericht en doet het op dit moment niet verkeerd (voor neushoorn standaarden)

Reageer
gravatar

Ze kunnen alleen maar neuken. Dankzij de humanitaire inspanningen van het Westen. Dat zie je ook op Amerikaanse scholen, je leven verpest voor het is begonnen. Van verveling neuken ze zich kapot. Vooral de zwarten, vandaar ook de bevolkingsexplosie in Nigeria, denk ik.