Wikimedia / G. Lanting

De 5 mooiste plekjes om te stemmen

Wij zetten de pareltjes op een rij

Vandaag kan er weer op duizenden locaties gestemd worden voor de lokale partijen. Maar wat zijn nou de mooiste plekjes om je democratische plicht te vervullen? Dit is de top 5.

1. Basisschool De Bolster in Gilze
Vriendelijke mensen, vlotte procedures en een prachtig gerenoveerde wip uit de jaren ‘60.
Stemlokaal De Bolster is zonder twijfel de stem-hotspot van het land. Ga bij voorkeur wel buiten het hoogseizoen (rond half negen en kwart over drie), want het kan er dringen zijn.

2. Buurthuis De Gezamenlijke Vuist in Emmer-Compascuum
Stem lekker anoniem tussen de locals en geniet nadien van een heerlijk bakkie uit de Bravilor. Het Douwe Egberts-speculaasje wordt aangeboden door de plaatselijke afdeling van de Socialistische Partij. Alsof de tijd heeft stilgestaan! Bovendien is deze locatie nog niet ontdekt door het grote publiek.

3. Het gemeentehuis in Laren
Zien en gezien worden! Het Laarder gemeentehuis is ook dit jaar weer dé plek om in stijl je burgerplicht te doen. Helaas geen valet-parking, maar de goodiebag van LijstLaarderProtsers4 maakt dat weer ruimschoots goed. Vergeet niet op de website te kijken voor de dress code!

4. De Akademie der Wetenschappen in Moskou.
Je bent wat aan de late kant, maar als je bereid bent om op Vladimir Poetin te stemmen, mag je vast nog een stembiljet in de bus doen.

5. Geheime locatie
Zijn legale stemlokalen niks voor jou? Stuur dan rond 15:00 een appje naar 06-2820838. Zorg alvast voor warme kleding en neem zelf voldoende water en een rood potlood mee. Wij zorgen voor liefde. Zie je dan partijpeepz!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ga in Ommen stemmen. Dankzij De Speld stemwijzer heb ik een hele boel onderhandse volmachtigingen van oudjes daar weten te bemachtigen.

Bedank voor de stemwijzer De Speld!

Jullie zijn toppie. ???

Corrie.

Reageer
gravatar

De plek is het enige wat telt. Meer is er niet over te zeggen. De agenda wordt aangegeven door de bedrijven. De politici moeten dat een beetje hapklaar maken als baby- of astronautenvoeding.

Reageer
gravatar

Het gaat om de privacy.
Daar maakt VPN zich juist zo sterk voor.

Veilig Plassen Nederland