Shutterstock/robert coolen

Shutterstock/robert coolen

‘Wat je ook doet vandaag, ga stemmen op een vrouw van kleur in de lijst van GroenLinks’

Ook de gemeenteraadsverkiezingen zijn een belangrijke mogelijkheid je stem democratisch te laten horen, en volgens Herman is het daarom ‘heel belangrijk’ dat je vandaag gaat stemmen (op iemand van zijn ideologische voorkeur: een vrouw van kleur in de lijst van Groenlinks).

“Het maakt niet uit wie of wat je stemt, als je jouw stemrecht maar gebruikt, om op een vrouw van kleur in de lijst van GroenLinks te stemmen, als die meedoen in jouw gemeente. Het stemmen zelf – zeker op iemand die toevallig niet wit is en vrouw – is een bijna heilige plicht te noemen, en ik doe dan ook een beroep op je om daar gebruik van te maken. Ga stemmen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk nieuwtje: Burgervader Poet is verre familie van Poetin. Zijn Russische betovergrootouders uit Rusland zijn samen met prinses Anna Paulowna destijds naar het koninkrijk Nederland gemigreerd. Het onbetrouwbare en bazige karakter van de familie is nooit verdwenen.