YT / RTL

Morgen minuut stilte op Temptation Island om overlijden Stephen Hawking

Er hangt een dikke wolk van verslagenheid boven het normaal toch zo tropische Temptation Island. Verleidster Zwanetta twerkt verweesd tegen een palmboom, Mezdi ligt op bed naar het plafond te staren. De kandidaten hebben vandaag te horen gekregen dat de briljante natuurkundige Stephen Hawking is overleden.

“Ik kan het amper geloven,” snikt Deborah, terwijl ze droevig van haar cocktail nipt. “Wat hij heeft betekend voor de natuurkunde, hoe hij ons op een andere manier naar het heelal heeft leren kijken. En nu…” Ze maakt haar zin niet af. Verleider Joshua probeert haar tevergeefs op te beuren met een goedbedoelde full body massage.

Kevin rijdt verloren tegen de ontroostbare verleidster Cherish aan. “Hmmpf,” kreunt hij. “Hmmpf”. Nee, de sfeer is wel eens beter geweest op het eiland vol verleidingen. “Ik heb zoveel bewondering voor de moed waarmee hij zijn onderzoek naar kosmische singulariteiten doorzette ondanks zijn verschrikkelijke ziekte.” Kevin veegt een traan uit zijn ooghoek. “Hmmpf. Hmmpf.”

Buiten veert Jeremy plotseling op. “Zullen we anders een stukje muziek luisteren, je weet wel: als eerbetoon?” De rest knikt, en niet veel later later schalt Beat that Pussy up van The Ying Yang Twins door de speakers. Zo zou Stephen het gewild hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Temptation under the Stars” betekent: “Verleiding onder de Sterren.” Sterren hebben geen tijd voor het arbeidsintensieve verleiden. Ze duiken direct het bed in. Dat noemden wij al in de jaren vijftig: “het Gooise matras.”

gravatar

K weet ni maar dit is allemaal fake. Gister Temptation gekeken en geen minuut stilte. Bovendien hebben die mensen daar het IQ van een aardappel en weten ze niks van natuurkunde en Stephen Hawking. Ook is Temptation in de zomer opgenomen en kunnen ze niet actueel zijn.

gravatar

Het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam hoopt de rolstoel van Hawking binnenkort aan de collectie te mogen toevoegen. Directeur Kees Moeliker spreekt van een ‘absolute topweek. Gistermiddag werd ons een bevroren ijsvogel aangebracht en nu zien we graag de restanten van Stephen Hawking tegemoet.’

Reageer
gravatar

Lieve mensen. Laten we met z’n allen even stilstaan bij het overlijden van Stephen Hawking.

Hij was een begenadigd rolstoellijndancer. Hij reed nooit uit de maat. ♿♿♿

Vaarwel cowboy. ?

Corrie.

Reageer
gravatar

“rolstoellijndancer” en “Vaarwel cowboy”

Zoals gewoonlijk gaat Corrie – die er hier altijd naast zit, zoals ze zelf zegt – uit gebrek aan compassie weer veel te ver met haar asociale uitingen.
Geen wonder dat ze verliefd is een politicus die ook geen maat weet te houden.

gravatar

“Handig: dankzij zijn vrouw hoeft Gijs niet zelf te praten.”

Deze reclame staat onder een artikel dat gewijd is aan een bijzondere man die echt niet kon praten.
Namens alle medereacteurs eis ik verwijdering van die domme reclame en excuses van de hoofddirectie van De Speld.

Reageer
gravatar

De eminente geleerde doch zwaar lichamelijk gehandicapte Stephen Hawking heeft de zwarte gaten in het heelal ontdekt. Maar waarom schrijft Stephan ter Borg in zijn slotalinea met Beat that Pussy up over een ander hemels gat?

Reageer