Shutterstock / GaudiLab

Teun stopte met Facebook en heeft nu weer alle tijd voor z’n andere verslavingen

‘Ik zie eindelijk weer iets van het web’

De 28-jarige Teun den Akker maakte afgelopen week een radicale beslissing: hij verwijderde zijn Facebook-account. Een bevrijding, aldus Teun. “Ik heb  ineens weer alle tijd voor al m’n andere verslavingen op het internet.”

“De afgelopen jaren draaide alles alleen maar om likes. Terwijl er zoveel meer is in het leven: endorsements, retweets, subscribers. In de tijd dat ik op Facebook naar foto’s van de nieuwe droogtrommel van m’n neef zat te kijken, kan ik nu gewoon twee hele kookvlogs van Laura Ponticorvo zien. Het heeft m’n ogen geopend.”

Teun vertelt enthousiast dat hij eindelijk weer tijd heeft voor de belangrijke dingen in het leven: “Ik heb na 4 jaar weer eens iemand met de dood kunnen bedreigen op Twitter. Ik was helemaal vergeten hoe leuk dat eigenlijk is. Dan kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan, dat ik al mijn tijd verdaan heb met vrienden taggen onder memes van politici en deegwaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loek, jij bent een racist.

Dat het praatzieke wijf van Gijs jodin is, is niet haar keuze. Maar aan haar dominante gedrag kan ze wel iets doen.

gravatar

Nu ik Teun zo hoor zeggen, dat hij eindelijk weer tijd heeft om aan zijn belangrijkste liefhebberij te werken, ben ik om een lumineus idee gekomen: KillBook.com speciaal voor doodsbedreigingen.

Dat Mark Zuckerberg daar niet zelf opgekomen is, verbaast mij.

Reageer
gravatar

Nee! Het is niet leuk.? Waar moet Teun den Akker zijn nieuws vandaan halen dat betrouwbaar is? Het is toch algemeen bekend dat de traditionele media zoals tv en kranten wordt gedomineerd worden door linkse gekkies. Die gasten leven in hun eigen infantiele bubbel.

Dankzij Facebook kun je het echte verhaal lezen. Een goede Facebooksite voor echt betrouwbaar nieuws is die van ?meneer Wilders van de PVV.?

https://www.facebook.com/geertwilders

Corrie.

gravatar

Beste Corrie,

Het is algemeen bekend, dat wie scheldwoorden gebruikt niet goed uit zijn/haar woorden kan komende (doorgaans door een lage intelligentie).

Het woord “gekkies” wordt door laagbeschaafde dommeriken gebruikt om mensen die hen niet bevallen, redeloos aan te vallen. (Ook wel bekend als “zinloos verbaal geweld”.)

Ik heb een kort onderzoek gehouden welk kamp de meeste echte gekken bevat.

Op één staat rechts als minst intelligent en onbeschaafd met 3160 berichten op Google met “linkse gekkies”.

Op de laatste plaats staat links met sl*chts 290 berichten op Google met “rechtse gekkies”, waarvan het merendeel over Trump c.s. gaat