Shutterstock / Surowa

Vrouw besluit na meditatiecursus dat ze gewoon heel veel geld wil verdienen

‘Tot mijn verrassing voelde ik dat ik een fucking Porsche wil hebben’

Het was een opmerkelijk inzicht dat de 33-jarige Katie kreeg na een meditatiecursus op de Veluwe. “Ik zag een soort wit licht en verloor mezelf in een roes. Toen ik bijkwam wist ik het zeker: ik wilde gewoon kankerrijk worden.”

Katie bezocht de cursus omdat ze jarenlang worstelde met de vraag wat ze nu met haar leven moest. “Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ik misschien geroepen zou worden om in een kinderziekenhuis in Bolivia te gaan helpen, of dat ik tot inzicht zou komen dat ik alleen nog met de materialen brons, vilt en barnsteen zou moeten werken. Maar toen ik lekker in mijn ademhaling zat, voelde ik tot mijn verrassing dat ik een fucking Porsche wil hebben. En grotere borsten, trouwens.”

Na haar inzicht at Katie haar linzensoep op en nam scheldend afscheid van de mede-cursisten. Haar dreadlocks zijn nu afgeknipt. Hond Siddharta zit in het asiel. Haar oude vrienden in het antikraakpand spreekt ze niet meer. Ze voelt zich herboren. “Ik ontdek allemaal nieuwe verlangens en aspecten van mezelf. Nooit gedacht dat ik zou craven naar een Louis Vuitton-tas. Of dat met je leidinggevende cokesnuiven op een toilet aan de Zuidas en dan thuiskomen in een door een onderbetaalde schoonmaker opgeruimd appartement heel goed voelt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Speld, ik vind jullie echt geweldig, maar vind het echt heel erg dat jullie schelden met kanker in dit bericht. Het verbaast me en ik had jullie hoger ingeschat.

Reageer
gravatar

Luchtfietserij als zodanig is onschuldig. Maar het verspillen van een bord fucking linzensoep door Tante Utopia, om zo door waanbeelden gedreven bij de GGZ terecht te komen is ronduit aso. De wachtlijsten daar zijn nog langer dan de rijen die vroeger in ’44 voor de gaarkeukens stonden; bah!

Reageer
gravatar

In het kader van de gelijkheid van man en vrouw – en de dag van de Vrouw!! – lijkt het mij alleszins redelijk dat ik hetzelfde zal ontvangen als mijn gewaardeerde echtgenoot.

Dan hoeven we daar ook niet meer over te kibbelen bij de scheiding.

Maar de kinderen zijn van mij!!

Groetjes,
Patries

gravatar

Deze merkwaardige dame wil in plaats van een man liever een dure fucking neukende auto. Dan kan zij zich beter laten ombouwen tot een Lamborghini met een flinke koplampen en ingebouwde uitlaat.

Reageer