Flickr / EU2017EE

Trotse VVD: ‘Geen enkele partij heeft zoveel ministers aangesteld als wij’

‘Wij leveren gemiddeld 3 ministers van Justitie per periode’

Met Stef Blok op Buitenlandse Zaken heeft de VVD opnieuw een belangrijke ministerspost in de wacht gesleept. Een unicum volgens de partijleiding: “Geen enkele partij heeft de afgelopen jaren zoveel ministers aangesteld als wij.”

“Wij zijn echt hofleverancier als het aankomt op ministers”, glundert Rutte. “Wij leverden de afgelopen jaren alleen al drie ministers van Justitie, twee van Defensie en twee van Buitenlandse Zaken. Andere partijen komen niet eens bij dat rendement in de buurt.”

Deze kabinetsperiode streeft de VVD ernaar om het record van de vorige kabinetsperiode te overtreffen: “Wij hopen op minstens 20 ministers.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die f#ckng socialisten altijd. Gewoon stiekem kapitalistisch tot en met. Schoenen, platen, het maakt niet uit wat, maar d’r moet weer aan verdiend worden.

gravatar

Ik ontdekte net tijdens mijn onderzoek op het eiland Schouwen-Duiveland naar de bron van het mensdom dat de VVD en de VVV daar waarschijnlijk een en dezelfde zijn.

Reageer
gravatar

In VVD kringen spreekt men ook meer van “dienstplicht” voordat ze weer “een echte baan” kunnen aanvaarden. Korter is dus beter. Zolang Schiphol maar kan uitbreiden; niets aan de hand!

gravatar

Meneer Geert zou graag minister van vreemdelingenzaken in het kabinet Poetin I worden.

Vandaar zijn sollicitatie bij de formateur te Moskou.

gravatar

Maar de andere kant is, dat er ook nog nooit zoveel ministers voortijd weggejaagd werden. allemaal vvd .
En de grootste ramp is nu een feit, blok op buiten- landse zaken .

Reageer
gravatar

De christelijke partijen zullen dat de neoliberalen nooit na doen, want een minister die door hun god wordt verbonden aan een kabinet – zo helpe hem/haar god almachtig – kan door de mens niet worden gescheiden.

Reageer
gravatar

Ach, wanneer laten we over die politieke kwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede politicus zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!