Shutterstock / Dragon Images

Harteloze ex van Monique verandert al na een week van Netflix-wachtwoord

'Je hebt lief en leed en een netflix-account gedeeld, en dan nu dit'

Toen ze gisteravond thuis kwam en zich op de bank nestelde om een avondje televisie te kijken, kwam Monique voor een onaangename verrassing te staan. Ze kon niet op Netflix. De reden: haar ex-vriend Jelger had het wachtwoord van zijn account veranderd.

“Dit meen je niet”, verzucht Monique. “Wat een lul. Dit kan je toch niet maken? Wacht dan op z’n minst tot ik alle afleveringen van The Good Place heb gezien.” Monique barst in tranen uit. “Sorry hoor, dit komt gewoon even heel hard aan. Ik snap niet hoe je me zo kan laten vallen, we zijn pas net uit elkaar.”

Dat ze is vreemdgegaan met zijn beste vriend is volgens Monique geen vergoelijking voor Jelgers daad: “Ik heb hem altijd goed behandeld. Jelger heeft ook een keer op mijn profiel How I Met Your Mother gekeken, waardoor ik totaal geen idee meer had waar ik gebleven was. Heb ik daar moeilijk over gedaan? Natuurlijk niet. Zo ga je als volwassenen met elkaar om.”

“Dit is natuurlijk verschrikkelijk voor Monique”, vertelt Marco, haar nieuwe vriend. Hij begrijpt niet hoe Jelger zo bruut en zonder aankondiging het wachtwoord heeft kunnen veranderen: “Je bent 5 maanden samen geweest. Je hebt lief en leed en een Netflix-account gedeeld, en dan nu dit. Dan heb je geen hart.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een van mijn laatste ervaringen met een (Surinaams, dat kun je horen) Hindoestaanse was in Amsterdam in een verder leeg café toen er een meisje binnenkwam dat even het toilet moest gebruiken maar dat niet van haar mocht omdat ze niets kon bestellen. De barjuffrouw was buitengewoon ingenomen met zichzelf en sprak vermanend, bijna als een dominee of een instructeur bij een inburgering. Er zitten trouwens veel Hindoestanen in de rechterlijke macht.

Reageer
gravatar

Leuk dat ze wraakporno nu verboden hebben, maar dit soort praktijken laten ze dan weer wel toe. Het gaat hier steeds meer op Amerika lijken 🙁

Reageer
gravatar

Typisch weer een staaltje van onvervalst recreatie-feminisme dit. Gewoon lekker je gang gaan en als het even tegen zit komen er krokodillentranen.
Je zoekt het maar uit trut.

Reageer
gravatar

Bovendien, kaffert Marco in aanwezigheid van de verslaggevers van De Speld – Simoon Hermus en Frits Peters – Jelger uit zonder dat deze ex-vriend van Monique er bij aanwezig is. En van wederhoor is ook geen sprake.

Als ik nog advocaat was zou ik adviseren om beide heren aan te klagen bij de Raad voor de Journalistiek.
(Loop ik weer een kistje wijn met inhoud mis,)

gravatar

Beste Monique,

Ik heb er gisteravond een pittig gesprek over gevoerd met Jelger. Hij ziet nu ook wel in dat hij ietwat te zwaar heeft ingezet en heeft het wachtwoord hersteld. Je zou dus vanaf nu weer gewoon Netflix moeten kunnen kijken.

Van het weekend lekker een flesje bubbels opentrekken als Marco nachtdienst heeft?

Je Winterkoning
(voorheen aanstaande schoonvader)

Reageer
gravatar

Wat is een TV? zijn dat van die rare grote tablets zonder toutchscreen, die je altijd in de electronica winkel ziet staan?

gravatar

Anthonietje toch!

Schaam je. Ik heb maar liefst negen grote fouten geteld! Subiet terug naar groep vijf!

Wat is een TV tv? zijn Zijn dat van die rare vreemde grote tablets tabletcomputers zonder toutchscreen aanraakscherm, die je ik altijd in de electronica winkel elektronicawinkel ziet zie staan?