Shutterstock/JOCA_PH

Shutterstock/JOCA_PH

Netflix brengt komend jaar uitsluitend documentaires uit over seriemoordenaars vanwege acteursstakingen

De streamingdiensten maken zich zorgen over de programmering komend jaar nu alle producties stil liggen door de stakingen van schrijvers en acteurs. Netflix heeft bekendgemaakt vanaf 2024 uitsluitend documentaires over seriemoordenaars uit te brengen.

“De focus zal inderdaad liggen op true crime en dan met name op seriemoordenaars, maar wellicht ook nog fraudeurs en oplichters,” zegt CEO Greg Peters. “Belangrijkste is dat we een divers publiek bedienen met uiteenlopende seriemoordenaars.”

Wel zijn er zorgen of er wel genoeg seriemoordenaars zijn waar nog geen documentaires over zijn om de programmering te vullen. “Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, de unabomber, Ed Kemper, de Zodiac Killer, Charles Manson, H. H. Holmes, Jack the Ripper… We hebben al veel gedaan, Het wordt wel een beetje persen om voldoende series te kunnen produceren over lugubere moorden. Het zou best kunnen dat we genoegen moeten nemen met een moordenaar die slechts twee mensen heeft afgemaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig heb ik geen abonnement op Netflix, want ik hou niet van documentaires over moordenaars.
Overigens hou ik ook niet van reguliere televisieprogramma’s. Daar heb ik ook geen tijd voor, gezien mij mooie. maar zware beroep.

Reageer
gravatar

zelfstandige hooligan? Of alleenstaande vandaan? Vandalig ?nee alleenstaande pacivaal. Niet het onderwerp. Ook niet hrt ontwerp voorbij Loosdrecht tussen Hoeksch Maassluis en die zn nref en tante zonder bonnetje bankie bleef. Nee, sorry gruis en grindplsten.

gravatar

Afgrijselijke daden als entertainment. Dat is inderdaad behoorlijk ‘Poehee’, meneer Tommy. En ook erg ‘Goh’. Ik durf zelfs te zeggen: “Foei!”