StudioSpeld

StudioSpeld

Tante Corrie, buurman Wim, Johan, de broer van Johan, een vage vriend van Johan en een nog onbekend iemand gaan samenwonen om zelfde Netflix-account te blijven gebruiken

Tante Corrie, buurman Wim, Johan, de broer van Johan, een vage vriend van Johan en een nog onbekend iemand gaan binnenkort samenwonen. Dat hebben ze vandaag samen besloten zodat ze in de toekomst nog steeds gebruik kunnen maken van een en hetzelfde Netflix-account.

“Het was in eerste instantie niet makkelijk om iedereen op te sporen, maar ik ben blij dat het uiteindelijk toch zo goed als gelukt is. Buurman Wim heeft het grootste huis, dus we hebben ervoor gekozen met zijn allen bij hem in te trekken”, vertelt Johan, initiatiefnemer van het idee. “We zijn alleen op zoek naar een nog onbekend iemand waarvan we niet precies weten wie het is, alleen dat hij veel PAW Control kijkt.”

Naar verluid kan de samenstelling van de nieuwe groep huisgenoten nog wel iets oplopen. “Tante Corrie heeft opgebiecht het wachtwoord ook gedeeld te hebben met haar bridgeclubje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *