Shutterstock / Toranico

Joris keek maandenlang op tegen klein rotklusje en dat was volkomen terecht

Sponsje langs gasfornuis halen nog afschuwelijker dan vermoed

Maandenlang keek Joris ertegen op: even een sponsje langs de achterkant van het gasfornuis halen. Toen hij dit weekend al zijn wilskracht verzamelde en het gewoon even deed ontdekte hij dat zijn tegenzin volkomen gerechtvaardigd was.

“Eerlijk gezegd snapte ik niet goed waarom ik zó ontzettend opkeek tegen zoiets onbenulligs. Een nat sponsje langs een gasfornuis halen, hoe erg kan het zijn? Maar nu ik het eenmaal heb gedaan weet ik wel beter. Het was veel en veel verschrikkelijker dan ik me al die maanden überhaupt maar kon voorstellen.” Joris’ stem breekt. “Eigenlijk wil ik het er niet meer over hebben. Kunnen jullie weggaan? Dan kan ik dit verder in mijn eentje verwerken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ Carrie van de Hoek:

Maar Geert zelf heeft wel “keurig” door de “luizenmoeder” ontsmet haar.

Wat er uit zijn tot rioolpijp omgebouwde mond komt, laat ik maar in het midden.
😉