logoboom / Shutterstock.com

Kalende mannen opgelucht: terugtrekkende haarlijn is dodelijk

'Zó fijn, hoef ik me er niet meer druk om te maken'

Kalende mannen over de hele wereld kunnen opgelucht adem halen. Uit een nieuw onderzoek is namelijk gebleken dat een terugtrekkende haarlijn dodelijk is. In het gunstigste geval ga je zelfs al dood vijf jaar nadat je begint te kalen.

De 31-jarige Pieter van ‘t Schip reageert verheugd op het nieuws: “Toen ik mijn inhammen zag opkomen zat ik er echt volledig doorheen. Ik was vooral bang, bang voor mezelf en bang voor de vorm van mijn hoofd. Toen ik hoorde dat ik dood aan het gaan was, was dat zó bevrijdend. Geen weerkaatsing van het licht op mijn glimmende schedel, geen gedoe met haarimplantaten, gewoon, hup, de kist in. Ik ben blij.”

Ook Pieters echtgenote Stefanie is opgelucht: “Ik was even bang dat ik voor de rest van m’n leven met een kalende man opgescheept zou zitten. Gelukkig is het leed zo voorbij. Ik heb volgende week een date met Abel, een collega van Pieter met een klompvoet en een pleister op z’n oog. Maar hij heeft ook haar. Volgens mij kan het wel iets worden tussen ons.”

Hoe je aan je als kalende man aan je einde komt, wordt ook vermeld in het onderzoek: zelfmoord.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pfff, en wat moet zo’n coach weer kosten voor al die jaren? Zonde van het geld, ik krijg dat elftal voor de helft van het geld uitgeschakeld en daar heb ik niet eens tot 2022 voor nodig.

Het grootste deel van de uitschakeling doen die losers immers al zelf.

Reageer
gravatar

Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.
Vrouwen houden van een glanzende schedel.
Kaalheid is een teken van intelligentie. Je ziet het aan de weerschijn boven op het hoofd. Ook is het een teken van mannelijkheid. In de porno-industrie is het al langer in de mode om ook geen schaamhaar te hebben.

gravatar

Professor Van der Plas maakt een belangrijk punt. Met de liberalisering van de gezondheidszorg is een gevarieerd aanbod van allerhande organen niet meer dan normaal. En met de kennis van nu ligt in de vrije markt een hoofdtransplantatie binnenkort ook al binnen het bereik van de gewone man met een kleine portemonnee.
Politiek neemt nu ook D66 het op juist voor hem. Het hoeft niet eens veel te kosten. Zeker de moeite waard.
Zie ook de resultaten van Sergio Canavero.