kurhan / Shutterstock.com

Balen! Frank (35) werd uitgehuwelijkt aan een Somaliër

'Ik weet niet of Ali weet dat ik geen maagd meer ben'

Flinke tegenslag voor Frank van Baerle. De 35-jarige boekhouder uit Zeist is uitgehuwelijkt aan een Somaliër. Frank wil echter helemaal niet trouwen met Ali.

“Ik ben gelukkig getrouwd met Janine”, begint Frank de opsomming van zijn bezwaren tegen het gedwongen huwelijk. “Al 7 jaar. Ik val dus ook niet op mannen, en als ik dat zou doen, zouden Scandinaviërs meer mijn type zijn. Bovendien weet ik niet of Ali op de hoogte is van het feit dat ik geen maagd meer ben.”

De voorbereidingen voor het huwelijksfeest zijn inmiddels in volle gang. De bruidsschat is betaald, er is een jurk besteld en de families hebben een mooi landhuis in Mogadishu afgehuurd. Toch kijkt Frank niet uit naar zijn grote dag. “Ik zie het eigenlijk niet zo zitten om de rest van mijn leven te wonen in een land waarvan ik de taal niet eens spreek. Maar ja.”

Hendrik, de vader van Frank, denkt dat zijn zoon een mooie toekomst tegemoet gaat met Ali. “Hij is een leuke jongen en komt uit een gegoede familie. Zijn vader is arts. Wat wil je nog meer? Frank draait wel bij als hij Ali voor het eerst ontmoet.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben verloofd met een Nigeriaanse prinses, en ze is heel rijk en heel mooi! Ik zag een foto!!

Binnenkort komt ze hierheen, ik schiet haar kaartje voor.
Ze brengt ook heel veel geld van haar vader mee. Om dat te helpen stort ik eerst 10.000 euro.

#ZinIn!!

Reageer
gravatar

Leuk, dus dan wordt u een echte Nigeriaanse koning! of Prins. In Nigeria schijnt altijd de zon.
Als u mij 2000 euro overmaakt beloof ik u op uw huwelijksdag met bitcoins te overladen..