Rudmer Zwerver / Shutterstock.com

Kan Nederland binnen vijf jaar al van Groningen af?

‘Onlogisch om verder te gaan met provincie waar iedereen vanaf wil’

Alle regeringspartijen zijn het er inmiddels over eens: de Nederlandse huishoudens moeten zo snel mogelijk volledig zonder Groningen kunnen opereren. Groningen is gewoon niet meer van deze tijd. Dit j
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is weer net zoiets als met de architectuur, die betonnen gebouwen in Irak, ten tijde van Saddam, die te veel herinnerde aan de communistische tijd (ook in Amsterdam mocht het niet meer) die niet meer paste in de filosofie van de Twin Towers van de Amerikanen, de terreur tegen het vanouds socialistische bolwerk in Groningen.

Reageer
gravatar

Mark, gozer! Heb je al bedacht voor welke van de twee je gaat “werken” over een paar jaartjes? Shell ligt wel héél erg voor de hand hé..

gravatar

Brabander Wim van de Donk – gouverneur namens de koning van Holland van de kolonie Brabant – wil een bindende raadpleging onder het Brabantse volk. Dat zal gaan over het goedschiks dan wel kwaadschiks beëindigen van de bezetting door de voormalige Republiek (thans Koninkrijk) der Verenigde Nederlanden. Een wens die de kolonie Groningen met de Brabanders deelt.

Na de vrijmaking behoort het samengaan met Vlaams-België als nieuwe republiek of het herstel van het Hertogdom Brabant tot de mogelijkheden.

Van de Donk is op voorhand gevlucht naar Spanje.

Paulus Den Boschkabouter,
Bewoner van de Hollandse kolonie Brabant

Reageer