cemT / Shutterstock.com

Erdogan: Waarom gaan de Koerden niet terug naar hun eigen land?

‘Wat moeten ze in Syrië?’

De Turkse president Erdogan noemt het niet meer dan logisch dat Turkije de Koerden in Syrië aanvalt. “Ze moeten gewoon terug naar hun eigen land.”

“We willen het signaal afgeven dat je niet zomaar een ander land binnen kunt vallen. Syrië is van de Syriërs, niet van de Koerden. Prima dat je een moderne beschaving wilt opbouwen, maar dat doe je maar mooi in je eigen land”, aldus Erdogan.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi gezegd, dat vinden de imperialisten/neo kolonialisten normaal om landen binnen te vallen en een nieuw land te bouwen in andermans land.

Hoe zoude ze het in de EU vinden als Koerden binnen vallen en zomaar ineens de EU als Koerdistan bemoemd

Reageer
gravatar

Recep Tayyip Erdoğan benim en sevdiğim lider!

Bir kadın olarak tüm güzellik standartlarına uymuyorum. Bu yüzden Erdoğan beni bir burka – gözlerimin önündeki perdelerle Türkiye’ye sarabiliyor olmasından ötürü mutluyum.

Vertaling door het Turks-Nederlandse redactielid:

Recep Tayyip Erdoğan is mijn favoriete leider!

Ik voldoe namelijk als vrouw niet aan alle schoonheidsnormen. Daarom ben ik blij dat ik van Erdogan mij in Turkije weer in een boerka – met vitrage voor mijn ogen – mag hullen.

Reageer
gravatar

Grappige reactie naar dat ze de Grieken, Koerden en Armenen hebben uitgeroeid of onderdrukt. Toont maar weer de ware gezicht van Turkije. Zieke genocidale borderline patiënten zijn het.

Reageer