YouTube.com / Shutterstock.com

Aardbeving bewijst: minder boren heeft geen zin, gaskraan kan weer open

NAM opgetogen

In het Groningse Zeerijp werd gisteren de sterkste aardbeving sinds tijden gemeten, hoewel de gaswinning de afgelopen jaren juist was teruggebracht. Volgens de NAM bewijst het voorval dat minder boren geen enkel verschil maakt.

“De kraan kan weer open!”, jubelt NAM-directeur Gerald Schotman. “We zijn de afgelopen jaren veel minder gaan boren en de aardbevingen worden alleen maar zwaarder. Dan kunnen we net zo goed geld gaan verdienen, lijkt me.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat de huizen instorten komt niet door het boren in de grond, maar door het boren in de muur.

Volgens mij moeten die Groningers stoppen met dingen op te hangen. Maar hang me er niet aan op.

Reageer
gravatar

Ik zat op een leuke studentenflat, ooit werden die kamers met eigen gordijnen, klerenkast en een bed met matras aangeleverd, waar via het nieuwe commerciële model de doorstroming echter steeds sneller ging. Iedere keer opnieuw werd alles opnieuw verbouwd, de muren zaten vol gaten van het boren. Niet 1 dag werd er niet in de muren geboord. Goed voor de concentratie!
Zodra je je concentreerde begon het boren.

gravatar

probleem lost zichzelf op als je de gaskraan open laat staan. Op een gegeven moment is iedereen naar Friesland of Drenthe verhuisd

Reageer
gravatar

Om me het beter voor te kunnen stellen ga ik er nog eens rustig naar zitten kijken.

Haastige spoed is zelden goed!
(Hangt bij mij aan de muur.)

gravatar

Het extra gas dat in Groningen weer kan worden opgepompt levert tevens extra geld op om de schade te betalen. Daar moet iedereen wel blij mee zijn.
De grootste schadepost was voor de NAM, afgelopen maanden: gedorven inkomsten door minder pompen. Het spreekt dan ook, dat de NAM de eerste claim zal leggen.

Reageer
gravatar

Meer oorlogstaal uitslaan tegen Noord-Korea leidt ertoe dat ze liever worden en samen met de zuiderburen mee willen doen met de Winterspelen. Dus laten we doorgaan met oorlogstaal uitslaan tegen alles en iedereen, dat bevordert de wereldvrede.

Reageer
gravatar

In the East, it could be the COLDEST New Year’s Eve on record. Perhaps we could use a little bit of that good old Global Warming that our Country, but not other countries, was going to pay TRILLIONS OF DOLLARS to protect against. Bundle up!

— Donald J. Trump (@realFakeDonaldTrump) December 29, 2017

Reageer
gravatar

Een bekend voorbeeld van valse logica, waarin zelfs veel doorgeleerden lieden geloven:
– Vaccinatie tegen mazelen is niet nodig, want de laatste jaren is er in ons land geen kind aan mazelen overleden.

Reageer
gravatar

Ik weet er ook een uit de bijbelgordel over kinderverlamming:
Inenten mag niet, want als een kleintje polio zou krijgen is dat de wil van de barmhartige god. Dan moeten wij flink bidden voor genezing van de zondigheid van het kleintje.

gravatar

Als hippe natuurliefhebber uit de randstad heb ik er ook nog eentje uit de i-pad. Inenten hoeft niet want je lichaam wordt enkel sterker van ziek zijn.