Illustratie - Casper Steenbergen

Flowchart: Ben je een kech of een vrouw?

Complexe redenering rapper Boef in handzaam overzicht

Rapper Boef zette in een Snapchat-video uiteen hoe je onderscheid kunt maken tussen vrouwen en kechs. Ging zijn complexe redenering iets te snel voor je, maar ben je wel benieuwd of je gewoon een kech bent? Met dit handige overzicht kom je er binnen een minuut achter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beetje meer respect voor vrouwen kan geen kwaad…tenslotte is iedereen door een vrouw op de wereld gezet….dus respect is dan wel op z’n plaats

Reageer
gravatar

Om de grote filosoof Hans Teeuwen te citeren:
“En Allah vindt alle Nederlandse vrouwen hoeren. En daar heeft ie volkomen gelijk in. Maar dan moeten die zandvrouwtjes niet denken: Doe ik rap en doek op me kop, ben ik geen hoer meer. Nee dan ben je een hoer met doek op je kop. Komop zeg….”

Reageer
gravatar

Cést le ton qui fait la musique.

Misschien horen beide kanten bij elkaar. “If you can’t beat them join them” is een bekende reflex bij vrouwen waardoor ze hoer worden. Ironie.

Bepaalde gezegden moeten in dit land door praktijkervaring nog een eigen vorm krijgen.
In de tussentijd ontgaat de Nederlander de ironie in dit soort gezegden die hij immers letterlijk opvolgt.

Reageer
gravatar

De taal die tot kern is gemaakt van inburgering vind je overal terug in de verdere fixatie daarin (de taal). Je merkt dat aan de minne manier van communiceren of reageren die het nodig heeft gemaakt haar in de omgang zo veel mogelijk te reduceren tot frases van enkele woorden.

gravatar

De frasologie van de immer instemmende professor. Een ‘concurring opinion’ is eigenlijk al niet toegestaan. Een opinion of dissent is uit den boze. Eenstemmigheid.

gravatar

Ingewijdheidheid impliceert navolging. Wat weer instemming inhoudt.
Die is er nooit geweest. Dank voor uw overhaaste conclusie.

gravatar

Сarrie,

De tragische momenten waarop mensen De Speld serieus namen: zodra er werd verzocht de sollicitaties bij de Speld te richten aan Corrie van Hiernaast, werd het beroemde lezersaantal van 1,5 miljoen tot net iets meer dan 1 procent daarvan teruggebracht.
Ook wel de tragiek van de Nederlandse kiezer.

gravatar

“Ingewijdheidheid impliceert navolging. Wat weer instemming inhoudt.
Die is er nooit geweest. Dank voor uw overhaaste conclusie.”

De mysterieuze “Professor Zen in ’t Veld” in hoogsteigen persoon, een hond die terugkeert naar zijn eigen braaksel?

Uit de ruiterlijke onthullingen van Don Quichot de la Mancha.

gravatar

Professor Van der Plas, de schildknaap van Maitreya. De man die tegen Hollandse windmolens vecht. Hij mag beamen wat de Meester verkondigt.

gravatar

Professor Zen in ‘t Veld,

Er is altijd nog de optie van grootschalig fascisme.
Het is makkelijker te strijden met de ene grote slang dan met de vele kleine wormpjes, de voorspelbare minne opmerkingen of hints doorgaans omgezet in wet, gespeend van iedere stijl, die doorgaan voor ‘humor’ en die je als je er even bij stilstaat aan alle kanten anoniem op straat toegesmeten worden alsof het een onzichtbaar virus is. Iets wat absoluut niet altijd zo is geweest.

Noem het ‘speldenprikken’ als het bewustzijn teruggedrongen is tot dat van een speldenknop.

Je moet idioten bestrijden op het vlak waar ze staan, en dat is niet de slang maar de worm. Een holocaust is het enige wat ze aan het denken zou kunnen zetten, omdat sommige culturen al eeuwenlang die minachting in zich hadden die ze alleen bij hun gasten konden spuien, het is genetisch geworden. Tenslotte alle politieke besluiten zijn ontstaan uit dat minne geroezemoes van alledag. Ik zie de zaken aan de bron. Dat is mijn humor.

gravatar

Zen. Wat inwijding betreft, Jezus zei: “Word slangen van wijsheid.” Daar heeft u geen enkele kennis van.
De slang was het symbool van inwijding bij de farao’s. En daar staan geen vacatures voor open.

gravatar

Zoals vaker legt u iemand woorden in de mond. U presteert het zelfs om Jezus voor uw gnostieke karretje te spannen! Tegelijkertijd verwijt u de ander datgene waaraan u zich zélf schuldig aan maakt.
Dat is úw niveau.

gravatar

Laten we met alle vrouwen een maandje niet naar zijn optredens komen. Kijken hoe erg hij die ‘kechs’ in zn portemonnee gaat voelen

Reageer
gravatar

Hmm., is dit nieuws. Het is toch allang bekend dat jongens en mannen met een Noord Afrikaans uiterlijk alle vrouwen, op hun moeder na, hoeren vinden.

Linkse Gekkies vinden dat je dat moet respecteren omdat het hun cultuur is.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie die er altijd naast zit,

Wat weet jij, die nooit artikelen uit de socialistische en humanistische hoek leest, toch altijd veel over de zogenaamde linkse cultuur/gekkies/kerk.

Zeker van Geert W. en/of Thierry B. geleerd. Die hebben dezelfde ongenuanceerd nepuitspraken over het socialisme. Ze snappen uiteraard geen jota van het socialisme en zeker ook niet van humanisme. Vandaar!

gravatar

Lieve Corrie,

Ik heb al mijn knechten fractieleden opgedragen een plus te geven aan jouw voorbeeldige haatreactie

gravatar

Bedankt lieve mensen voor de vele likes die ik op mijn reactie krijg. Het laat zien dat de tijd dat de linkse gekkies de boventoon voerde op dit forum voorbij is.

Frank Zappa zou het zo omschrijven: “You’re history, you’re gone!”.

Ik word ge-like-d dus ik besta.

Corrie.

gravatar

Laatst moest ik een stuk voor school schrijven, ik weet al niet meer waar het over ging, klimaatverandering geloof ik. Ik heb daarover iets verteld op dit forum en gekeken wat er gebeurde als je daarna zelf heel vaak op dat pijltje naar boven klikt. Wat blijkt? De score gaat inderdaad omhoog. Zou idereen moeten doen. Famous for being famous zeg maar.

gravatar

Ach ja, dat waren de woorden van meneer Kennedy tijdens zijn legendarische bezoek aan de wijk ‘Klein Marokko’ in Düsseldorf.

gravatar

Je mag ook een serieus commentaar geven.
Grapjes zijn niet verplicht.

Niets is zo vermoeiend als verplichte grapjes.
Het is net zo erg als liefde verplicht te maken voor alle mensen (Turken, Marokkanen of negers uit Mozambique (c.q. niet racistisch te zijn), mannen en vrouwen, zelfs Rotterdammers; je krijgt het omgekeerde: het is op lange termijn het recept voor de Holocaust. En in de tussentijd de hypocriete doodsheid van de Hollander en zijn groeiende administratie.
Je krijgt dan zoiets als Zen die voor je moet bepalen wie je bent.

gravatar

Bepaalt u zelf maar wie u bent. Daar hebt u mij niet voor nodig. En nog minder de voortdurende schimpscheuten die geen ander doel lijken te hebben dan om de ander onderuit te ha .len ter meerde glorie van uzelf. Ook dat is niet grappig.