Shutterstock / aerogondo2

Shutterstock / aerogondo2

Man wil best naar voorstelling over seksisme als er een beetje lekkere wijven in spelen

De 31-jarige Ryan uit Oss wil ‘best’ met zijn vriendin mee naar een voorstelling over seksisme maar wel alleen als er ‘een beetje lekkere wijven in spelen’. “‘T vrouwtje zat al weken aan m’n kop te zeiken dat ik mee moet naar zo’n gesproken woord voorstelling over seksisme. Dat ik ook echt bij mezelf denk: hoe moet ik het anders verstaan?” vertelt Ryan voordat hij in schaterlachen uitbarst.

“Maar goed. Ik ben echt de moeilijkste nie. Ik heb effe online gecheckt. Nou spelen er dus drie ontzettend lekkere wijven in. Goeie tieten ook. Eentje wel iets te vatsig als je het mij vraagt, maar goed, beetje spek erop ook kan ook geen kwaad op z’n tijd. Toen zag ik ook wel in dat het best leerzaam kan zijn. Dus ik zeg tuurlijk mop, trek iets lekkers aan en we hebben een deal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *