Bron: RTL Late Night

Rapper Boef: ‘Ik word verkeerd neergezet in vlogs van rapper Boef’

Boef hekelt manipulatief knip-en-plakwerk van YouTuber

Rapper Boef vindt dat hij verkeerd wordt neergezet in de vlogs van rapper Boef. Dat zei hij gisteren in RTL Late Night.

“Het beeld dat je op Youtube ziet klopt niet,” verzekerde hij Humberto Tan. De rappende vlogger heeft het gevoel dat alleen zijn negatieve kanten worden belicht: “Dat vlogkanaal is zó manipulatief. Neem alleen nou dat knip- en plakwerk. Je treitert een keer de politie, eet ergens een broodje, en vervolgens sta je bekend als die jongen die ooit de politie heeft getreiterd. Van dat etiket kom je vervolgens nooit meer af.”

Tot slot vindt Boef dat zijn stoere reputatie sterk wordt overdreven: “In de verhoorkamer heb ik echt wel stilletjes zitten huilen. Maar daar zie dan weer niets van terug. In die vlog zie je me alleen maar zeggen dat ik de dochter van de politie neuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die vrouwen die hem een lift gaven zijn vrouwen met een hart, met fatsoen om een mens in nood te helpen.

Maar toch ziet deze (man) ze als hoeren -wat ze niet zijn-

Conclusie: hij is een hoerenloper, een profiteur, een smeerlap, ondankbaar in het kwadraat

Reageer
gravatar

iedereen weet wel dat je stilletjes ( of hardop ) zit te huilen in je celletje , voor de dingen die je zelf hebt gedaan. Beetje stuntelig knip en plak werk , vind je niet. Volgende keer een beetje nadenken , oke , oude boef.

Reageer
gravatar

Spijt betuigen als wettelijk geponeerde E******-Turk in Nederland dóet men gewoon niet. Nederland kent namelijk voorlopig nog vrijheid van meningsuiting, Nederland is weliswaar een Turkse provincie in opbouw, maar nog even zonder Sha’ria .

gravatar

Minder Turken? Dat zal bepaalde ‘bedrijfstakken’ zuur opbreken, wie moet die openvallende gaten opvullen? Zijn na Marokkanen en Turken nu Syriërs en Somaliërs aan de beurt in die langlopende musical “Heimwee, WeeWee, BeeEmWee”?
En waar moeten die buiten dienst gestelde Neder-Turken heen? Wat DENK je zelf? Turkije accepteert ze niet; het regime dáár heeft immers talrijke E-getrouwe Turken nodig in Nederland, als ogen en oren van de Turkse Geheime Dienst (klik-Turken). Bovendien moeten de hier gevestigde operationele roedels Grijze Wolven wel op sterkte en paraat worden gehouden.

gravatar

Typisch mongool gedrag gebrekkig ntwikkeling des geestesvermogen,opsluiten en Tbs behandeling.Beledigen doet hij maar aan het adres van Koning Mo VI .Zulk figuren verdienen geen aandacht in media maar paar stokslagen richting Marokko en Turkije of welk land herkomst ze komen.Durven ze niet in eigen land tegen dienders wél in Nederland ,ze maken misbruik van het Vrijheid door alles te zeggen en Mensenrechten door Politie orders niet op te volgen.Nederland móet ze wapenstok tegen hen gebruiken !Als dit soort aandacht zoeken is een schapenhok in Marokko of Turkije voldoende wat buurthuis of Youtube aandacht!

Reageer
gravatar

Rapper Boef is -in aanleg- een begenadigd IS-haatprediker, maar ook een displaced person. Boef is zozeer gemarineerd en gepaneerd in de Soennitische wereldvisie, dat Nederland simpel te klein is om de grootsheid van zijn bekeringsdwang te herkennen, laat staan deze slaafs te accepteren. Boef: het neuken van alle politiedochters; c’est la mer à boire, hou het om te beginnen maar bij de 72 maagden die worden geschonken aan Martelaars van het Ware Geloof. Zie hoe schriele crimineeltjes boven zichzelf uitstijgen en worden tot bezielde Islamverbreiders, op de podia van Humberto, Matthijs en Jeroen. Voor ons, ongelovigen, begon de Victorie in Alkmaar; voor moslims begint de victorie in Poelenburg Zaandam. Vanuit Ankara zag Erdogan dat het goed was en hij prees zich gelukkig met zijn Grijze Wolven in Nederland die eindelijk uit de anonimiteit treden. Al Bakr Al Baghdadi zond reeds zijn gelukwensen aan zijn vurige adept Rapper Boef, Allahu Akbar.

Reageer
gravatar

Ongelofelijk, dit moslimfanatisme. Maar toch wel weer een scoop voor onze kale modeman Humberto Tan van RTL4. Ik hoor Matthijs van N. hier nog tandenknarsen. Is Jeroen P. voorlopig genezen van Zaanse bekeringsdwang?

gravatar

Vroeger, vroeger, toen hadden we geheel witte blaaskaken die met de politie gingen matten of andere spelletjes deden, bijvoorbeeld in het voetbalstadion, puur uit verveling. Mannetjes met verveling. Het is van alle lagen van de bevolking.
Ik zou zeggen: l’Histoire se repête.

Alleen welke idioot geeft die mafketels een podium?

En waarom slaat die zeikert van een Nederlands kan zo prachtig zijn niet aan bij een frans citaat?

gravatar

Bas, even entre nous: waarom slaat de waakhond “Nederlands kan zo prachtig zijn” niet aan bij Franse citaten van jou of van mij? Wellicht omdat Frans gesneden koek is voor de ASa (Autoriteit Semantische aspecten). Het redigeren van de puur Hollandse bijdrage van de maffioos hieronder, bezorgt de autoriteit vast meer hoofdpijn.

gravatar

Ik heb hem alleen horen zeggen dat hij een politiedochter neukt, en ook in RTL late night zei hij dat hij daadwerkelijk vrijt met een eerbare diendersdeerne. Verder heb ik nergens ook maar iets over de Islam uit zijn mond horen komen, maar wel een stuk Argentijns rundvlees bijna zijn mond zien ingaan. En dat was vast niet Halal. Dus dan is hij sowieso niet Soennitisch en al helemaal niet van de Daeesh.
Met Andere Woorden: mensch, verdiept u in den materie alvorens uwen digitalen mond te openen.

gravatar

De geïnterviewde rapper Boef, heeft nadrukkelijk verklaard dat het geloof, “Het Ware Geloof” eerst komt. Een moslim met een missie en een Hollands meissie. Ik vraag me af of haar politie-vader dit weet.

gravatar

Linkse gekkies zullen volledig instemmen met rapper Boef’s uitspraak: ‘Ik word verkeerd neergezet in vlogs van rapper Boef’.

Hun standpunt zou zijn: “We moeten respect hebben voor deze kansarme allochtoon. Wij [autochtonen] zijn verantwoordelijk voor zijn gedrag want we hebben zijn kans ontnomen om een normaal fatsoenlijk leven te hebben.”

Mijn standpunt [die van de PVV van meneer Wilders] is: Äanpakken dat tuig!”

Corrie.

Reageer
gravatar

Hij is niet de eerste met die klachten. Die ene Zaanse vlogger werd ook door zijn eigen kanaal eenzijdig neergezet. Als You tube weigert hier op actie te ondernemen dan wordt het tijd dat de politiek zich er eens mee gaat bemoeien. Wat jij Corrie?

Reageer
gravatar

Yo!
Uhn!

Ik ben rapper Boef.
En in een zoef
zet ik mijn naald in jouw groef!

Oef!

Dan jij worden helemaal niet droef
want mijn naald is mijn troef!
En ben jij niet langer stroef!

Yo!
Uhn!

rapper Boef

Reageer
gravatar

Zo is dat Wiemie. Het zou een goed idee zijn om, in het kader van repressieve tolerantie, rapper Boef een podium te geven bij De Wereld Draait Door van de VARA.

Dan draait hij wel bij.

Corrie.