NOS / Flickr - Gerard Stolk / Studio Speld

NOS / Flickr - Gerard Stolk / Studio Speld

Ali B verstoort presentatie regeerakkoord met freestyle rap

Ali B heeft de presentatie van het regeerakkoord zojuist minutenlang verstoord met een freestyle rap. “Met jullie hebben we pret, jullie zijn het kabinet!”

Net na aanvang van de presentatie van het regeerakkoord van het kabinet Rutte IV, springt Ali B op het podium. Een vriend van hem begint te filmen op zijn smartphone. “Jullie zijn vet cool, ik ben erg blij hoe ik me voel. Je bent de grote baas, ik vind jou een echte baas”, rapt Ali Bouali. “Jullie veranderen de hele wereld in een soort van spook, jullie waren degenen die ons licht gaven en hoop, je bent de man met het plan, je kan er wat van, jullie hebben een doel, ik ben erg blij hoe ik me voel.”

Rutte kijkt ongemakkelijk richting de journalisten, terwijl Ali doorrapt: “Mensen hebben gelachen en gejankt aan de televisie, jullie hebben een missie, jullie zijn geen dictator, jullie zijn mijn vibrator, terwijl jullie elkaar maar bleven ontmoeten, maakte ik foto’s van de onderkant van mijn voeten, ik heb hierover een goed gevoel, ik ben erg blij met hoe ik me voel, ik heb veel plezier, jullie zijn Rutte IV!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Twee nieuwe kerncentrales.

Het klimaat wordt veranderd; het leven van allerlei soorten vissen wordt gewijzigd, allemaal door de opslag van nucleaire straling. Al het afval dat ze hebben is wat ze ‘kleinschalige nucleaire straling’ noemen. Nou, het heeft niets te maken met de schaal. Als je het afval in zee gooit, is het vanaf het begin besmet en hebben ze alleen instrumenten die de straling tot op zekere hoogte kunnen aflezen. Bovendien hebben ze niet de technologie om het te meten. Ze gaan er dus vanuit dat het niet relevant is. Maar dat is het gevaarlijkste stralingsniveau, en daar weten ze niets van.

Reageer
gravatar

Wist je dat Trump nog een rechtzaak is begonnen voor de verkiezingen in Amerika door een pas door f. uta aangenomen wet die een aantal procent inflatie toestaat voordat een president verantwoordelijk moet worden gehouden of afgezet worden? Deze percentage is al sinds augustus overtreden en Joe Biden had allang opgestapt moeten zijn volgens deze regels. De media zegt hier dus helemaal niks over. Voor meer informatie, google trump futa infaltie

gravatar

Uiterlijk ziet een vulvaplastiek er hetzelfde uit als een vaginaplastiek. Bij een vulvaplastiek maken we een ingang van een paar centimeter.
Bij een vaginaplastiek maken we een diepe vagina van ongeveer 15 centimeter.

Reageer