Omroep West / YouTube.com

AD: beste wensen dit jaar van Daan

Veel kritiek op Wensentest

Daan Schepers uit Oldenzaal geeft de beste wensen van 2018. Dat blijkt uit de jaarlijkse AD Wensentest. De krant testte duizenden wensen in heel het land.

De wensen van Daan waren volgens het testpanel ‘oprecht’, ‘hartelijk’ en ‘smeuïg’, zonder ongemakkelijk te worden: “Een dik verdiende 10.”

Volgens het AD zijn de slechtste wensen van het jaar te vinden in Leeuwarden, bij Janneke Wiersma: “Hopeloos. Jannekes eigen depressie straalt af op haar wensen voor anderen. Het is duidelijk wat haar goede voornemen moet zijn.”

Er is veel kritiek op de jaarlijkse test. Veel hardwerkende mensen zeggen dat kennissen hun nieuwjaarswensen ontwijken door het oordeel van de krant. Hoofdredacteur Hans Nijenhuis herkent zich niet in de kritiek: “Wees blij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over partijdigheid gesproken

Waarom lezen we dit maal in het AD niet hoe het met de hygiëne was gesteld?
Heeft misschien Daan Schepers, onderzoeker bij de Gezondheidsraad, zijn onderzoeksresultaten niet op tijd afgeleverd?

Reageer
gravatar

Hier delen de mensen zo met elkaar dat je of muurvast zit in de kliek of je bent een indringer ook al weet je niets van ze, die laffe trek heeft iedere Nederlander; je ziet dat helder als je het vaak genoeg meegemaakt hebt, en daar beroept hij zich op. Dus als je het vaak genoeg meegemaakt hebt dan wordt hij daardoor aangemoedigd om eraan toe te voegen omdat dat een teken is dat de meerderheid erachter zou staan en je het verdient. Humor. Democratie. Zo zitten de media ook in elkaar met de ziekte van hun statistiek. De beste wensen impliceren aldus niet veel meer dan je verdere ondergang als individu zonder enige richtlijn.

Reageer
gravatar

Het gaat erom dat je het niet bij de naam moet noemen, anders gaan mensen nog twijfelen aan hun sekte. En dan zijn ze niet te handhaven.
Je moet de mensen zekerheid bieden. Daarom, wij houden juist de statistiek bij van de ziekte.
De statistieken worden uitgevoerd met vooruitziende blik. Wij houden bij wat de mensen echt bezielt tot voorbij de dood.

gravatar

Drek,

dat is een accurate samenvatting van de religie van Maitreya. De ziel staat in contact met het Al, ja de ziel is het Al.

gravatar

Mevrouw Van Hiernaast,

Wij hebben uw lieveling Geert W. een één voor de moeite gegeven, omdat zijn zoenlippen niet de juiste temperatuur hadden. Ze waren zelfs ijskoud. En zijn begroeting was heel erg afstandelijk (ongeveer twee armlengtes).