Titel van Kims scriptie langer dan scriptie zelf

‘You can say that again’: denying the intercasual subrelations of the social identities of collective action, and how cultural assumptions of bipolarity intertwine with the cross-cultural post-colonial poetries in Japanese-leaning contexts as narrative constructs in self-identifying paradigms of non-binary transitions between literary and quasi-literary references to Meji-era pottery in the works of feministic households in pan-gender southern Colombia, during the Bulgarian civil war in the context of performative, non-structured sexual ‘saudade’ compared to neo-hellenistic ‘je ne sais quoi’ in comprehensive Optimel-related concepts in consciential discourses in late medieval Vietnam, and its relations to latent macroeconomic theories of proto-Cartesian risk and value assessments, opposing trenchflixable axioms of criminal anthroposophy projected on psychoanalytic experiments involving autistic chihuahuas totally ignorant of internal leadership struggles in the Dutch Green party during the municipal redistricting elections of 2006 in accordance with existing dress codes, between 1936 and 1937 – a wild guess

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

What is there with you happened, Translator? Otherwise you take alltimes self the initiative. Now scan you or there well animo is? Doubt you thereover, or is there something otherwise at the glove?

gravatar

Buurjongen Ruben met zijn puberig pokdalig gezicht heb ik even om een reactie verzocht aangezien hij haar goed kent: “Helemaal in lijn van het verwachtingspatroon bij Kim aangaande het voorspel, ook al zo’n never ending story.”

Reageer
gravatar

‘International School for Humanities and Social Sciences’ is na de laatste zin hierover van buitenaf blijkbaar veranderd in ‘Graduate School of Social Sciences’. Ze konden het niet meer uitspreken, vooral die humanities, ook al in verband met de buitenaardse beschavingen.

Reageer
gravatar

We verschillen soms diametraal van mening en inzichten, maar deze bijdrage ondersteun ik van harte. Een trouvaille, vooral m.b.t. die “humanities” in verband met de buitenaardse beschavingen. Het is alsof ik Erich von Dänicken zelve college hoor geven: ” Waren de goden kosmonauten?”.