David Pereiras / Shutterstock.com

Knippen + wassen + ongemakkelijk gesprek: 15 euro

‘Kort haar en een kutgesprek?’

Kapster Jeanice uit Gouda heeft momenteel een goede aanbieding. Voor slechts 15 euro kun je je bij haar laten knippen, wassen én voert ze een ongemakkelijk gesprek met je.

“Mannen, vrouwen, kinderen, lang haar, kort haar, ik kan met iedereen een ongemakkelijk gesprek voeren,” beweert de kapster. “Ik doe eigenlijk alles, extensions, verven, lullen over je vakantieplannen. We kunnen eigenlijk overal over praten. Dat je nonverbaal laat weten geen trek te hebben in een gesprek is helemaal prima, dat merk ik toch niet.”

Jeanice moet weer verder met de volgende klant: “Dag meneer, wat mag het worden? Kort haar en een kutgesprek?”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik naar de kapper ga neem ik een paar oude gehoorapparaten van een kennis mee.
Vlak voor ik aan de beurt ben haal ik ze zogenaamd uit mijn oren en leg ze samen met mijn bril op het plankje voor mijn stoel.
Geen last van kwaken noch kwekken.
😉

Reageer
gravatar

Een ongemakkelijk gesprek wanneer je bij de kapper bent hoeft helemaal niet. En het hoeft helemaal niet €15 te kosten.

Je kunt beter, zoals ik, een thuiskapper aan huis laten komen. Je weet dan wie je in huis haalt en als het niet bevalt neem je een ander.

Mijn thuiskapper heb ik gekozen omdat ze dezelfde politieke opvatting heeft als ik. Met haar kan ik uren praten over meneer Wilders van de PVV.

Haar specialiteit is coupe meneer Wilders.

Corrie.

Reageer
gravatar

Kutgesprek ? Nooit iets van gemerkt. Alleen maar diepzinnige filosofische vragen of ik een vrije dag heb en waar ik op vakantie ga of ben geweest. En op het eind van het jaar natuurlijk de kerstvieringsvraag.

Reageer
gravatar

Mijn vrouw is kaal, dus knip ik haar kuthaar en dan hoef ik niet met haar terug te lullen als zij mij daarna de kop gek lult.