Bron: Flickr - peupleloup - CC BY-SA 2.0

Auto terug in Nederland

Aangereden wolf gevonden naast weg

Op de N343 in Overijssel is een wolf doodgereden. Volgens biologen bewijst de vondst dat de auto definitief is teruggekeerd in Nederland.

“De afdrukken in de vacht van de wolf laten duidelijk zien dat er een zwaar voertuig tegen het beest is aangereden. Dan kom je al snel uit bij een auto,” aldus bioloog Shane Michielsen. “Bovendien hebben boeren in de omgeving al melding gemaakt van bandensporen.” Tests zullen de komende tijd uitwijzen of de vermoedens kloppen.

Rond de Duitse grens zijn de afgelopen maanden al vaker auto’s gesignaleerd. “We wisten al langer dat er in de buurt van Hannover een roedel auto’s rondrijdt. Vermoedelijk heeft eentje de verkeerde afslag genomen en is hij de Nederlandse grens over gereden.” Volgens Michielsen laat de vondst zien dat de auto zich weer gaat vestigen in Nederland. “We hebben in Nederland een paar mooie parkeerplaatsen, dat is ideaal voor auto’s.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je de littekens van Roma kinderen in Roemenië had gezien die als peuters aan een bosrand wonend door wolven zijn aangevallen dan klinken deze grapjes ineens erg wrang.

Reageer
gravatar

Dit is satire, geen grapjes. Het doel is juist om wrang te klinken. Een cynicus vindt dat grappig, daar komen we voor. Wat ook wrang is, is dat er mensen zijn die in het commentaar gaan zeuren over menselijk leed als het onderwerp evident draait om het verlies van de natuur. Petje af!