Bron Shutterstock - Dean Drobot

Klimaatverandering zal mannen dwingen hun testikels buiten de broek te dragen

Aanpassing noodzakelijk om de juiste temperatuur te behouden

Het Europees Milieuagentschap waarschuwt ervoor dat het bedekt houden van de testikels op lange termijn niet langer mogelijk zal zijn. Het agentschap hamert op de noodzaak van aanpassingen in kleding en fatsoensnormen omdat de mannelijke anatomie niet voldoende tijd heeft om zich aan te passen aan de opwarming van de aarde.

“De mannelijke vruchtbaarheid, en in het verlengde daarvan het voortbestaan van de soort, is sterk afhankelijk van de juiste temperatuur in de teelballen, 1,3 graden lager dan de lichaamstemperatuur. Alleen dan kunnen spermatozoïden zich voldoende kunnen ontwikkelen. Tot dusver kon die temperatuur bereikt worden door het scrotum simpelweg buiten het lichaam te dragen, maar met het huidige tempo van klimaatverandering is dat tegen het einde van de eeuw niet langer houdbaar.”

Hoewel de problematiek pas vanaf 2089 acuut zal zijn, is het belangrijk om nu al maatregelen te nemen op het gebied van mode-ontwerp en sociale conventies. “We moeten zo snel mogelijk toe naar een samenleving waar het altijd en overal luchten van de genitaliën als iets natuurlijks wordt gezien,” aldus het agentschap.

Klimatoloog James Hansen gaat zelfs nog een stap verder. “Het Europees agentschap lijkt onvoldoende rekening te houden met de stijging van de zeespiegel. Tegen het jaar 2100 zal het water waarschijnlijk zo hoog staan dat het reikt tot het scrotum, dat tegen die tijd dus standaard buiten de broek hangt. Dat helpt niet alleen om de teelballen op de juiste temperatuur te houden, de tedere deining van het zeewater zal ook nog eens voelen als een liefkozende streling die als zeer aangenaam kan worden ervaren. Al bij al is dat waarschijnlijk het enige positieve effect van de klimaatverandering.”

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat komt omdat jij er de ballen verstand van hebt. Behanger hou je bij je leest en bemoei je niet met andermans specialisme want dat levert alleen gelul op.

gravatar

Het ecosysteem op aarde werkt vanuit evenwichten. Waar de toename van CO2 de groei van tropisch oerwoud bevordert, leidt de toename van warmte tot natuurlijke geboortebeperking.

Reageer
gravatar

Het blijft een vorm van Roomse roulette beste Van der Plas. De strakke spijkerbroek is ook nooit doorgebroken als veilig preservatief. Je wint er alleen wat tijd mee.

gravatar

Rieng,

De echte vooruitziende pioniers zijn de uitvinders van de eerste klotenventilator, lang voordat er een broeikasprobleem achter de gulp was.

gravatar

Rieng,

De echte vooruitziende pioniers zijn de uitvinders van de eerste klotenventilator, lang voordat er een broeikasprobleem achter de gulp was.

gravatar

Er zitten in kansen in klimaatverandering voor het toerisme waar handig op ingespeeld wordt door de dorpsraad. We doen hier in het kader van het bedrijfsleven van alles en nog wat voor. Wat hebben die lui een kloten. In Zeeland zijn we onze tijd vooruit. Ook zal het meer klanten bieden voor het watersnoodmuseum. De bescherming van de burger was van meet aan onze hoogste prioriteit. Nog maar kort geleden hebben we gekozen voor het Brouwerseiland, het is goed voor de economie, en nu al wordt aan de burger inspraak gegeven. Vanaf 600.000 euro.

Reageer
gravatar

Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

Een heiden was altijd een bewoner van de heide toen het platteland nog geciviliseerd moest worden vanuit de stad. Tegenwoordig is het meestal andersom.