Aleksandra Gigowska / Shutterstock.com

Meisje met rode wijn gaat heerlijk los op de dansvloer

Iedereen wordt er vrolijk van

Iedereen op de dansvloer geniet ervan: het meisje dat zich helemaal laat gaan met een glas rode wijn in haar hand. “Kijk eens hoeveel plezier ze heeft”, glimlacht de in een wit shirt gestoken Lennart. “Ze trekt zich niets aan van de wereld om haar heen en gaat gewoon lekker los. Daar kun je alleen maar heel vrolijk van worden.”

Ook Nynke, die een gloednieuw jurkje aan heeft, kijkt met een gelukzalige gezichtsuitdrukking toe hoe het meisjes met de rode wijn onbekommerd staat te springen. “Ik wou dat ik op die leeftijd al zo veel zelfvertrouwen had gehad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou ja Frits, zit ik hier te kijken en dan kom ik weer dat zelfde meisje tegen met die zware stem en al dat lichaamshaar.
Weet je zeker dat ze “behalve een beetje gek” jou Gerrit noemde?

Gerrit’s broer Leo.

Reageer
gravatar

Prof Zen in ‘t Veld,

Ik ben iemand die het belangrijk vind dat iemand trouw kan zijn. Mijn ex heeft mij gedumpt voor een ander en ik heb geen idee waarom, want hij kwam bij mij echt niets te kort. Ik mis hem niet, maar ik mis het wel om iemand bij me te hebben en gewoon samen te zijn.
Ik hoor mensen weleens zeggen dat ik er goed uitzie en dat ik spontaan ben. Dus het is aan jou of jij dat ook vindt. Daar kom je maar op 1 manier achter en dat is mij gewoon even een mailtje te sturen. Dan spreken we elkaar snel.
Dikke kus.

Reageer
gravatar

Toen ik dat zag heb ik meteen “Lady in Red” van Chris de Burgh aangevraagd. Met zo iemand wil je toch wang aan wang dansen? Maar de dj wees mijn verzoek af. Toen kon het me allemaal gestolen worden en ben ik naar huis gegaan. Plaatje van UB40 opgezet, heerlijk.

Reageer
gravatar

Dit was zijn laatste artikel dat hij schreef, het is nu pas gepubliceerd. Het toont het motief aan van zijn euthanasie.

gravatar

Zelfeuthanasie, prachtig nieuw eufemisme!

De suggestie m.b.t. tot een bepaalde persoon is dan weer niet zo fris, professor van der Plas.

gravatar

Wie het eerste ruikt heeft zijn kontje gebruikt.
Ik ben heel erg thuis in de misdaad. Kijk naar de Bende van Nijvel, ze zaten bij de politie.

gravatar

Prof Zen in ‘t Veld,
Omdat ik zo geil word van uw wijsheid,
Ik dacht dat u dan wel achter me aan zou komen.

gravatar

Prof Zen in ’t Veld,
U heeft het altijd voor me opgenomen tegen die barbaren die geen respect hebben. Weet u wat dat betekent voor een vrouw?
Ik stond helemaal alleen. Alleen u was er voor me. Ik kon me aan niemand anders vasthouden.
Ik schaamde me alleen zo dat ik geen maagd meer ben.

gravatar

Prof Zen in ’t Veld,
Ik bewonder het zo in u dat u altijd in uw eentje alles voor elkaar krijgt. Dat zie je niet vaak meer. Iemand die het tegen de groep op durft te nemen. Tegen de meerderheid. Een sterke arm. U bent niet als de anderen die me alleen voor de seks willen. Mijn vorige man verliet me. U hebt innerlijke wijsheid. Vaak lig ik ’s nachts aan u te denken, helemaal alleen. Ik ben een succesvolle zakenvrouw, vergis u niet. Ik heb jaren hard gewerkt om mijn bedrijf succesvol te krijgen. Hierdoor kan ik nu hopelijk het leven leiden dat ik wil zonder dat ik voortdurend door Maitreya in de gaten gehouden wordt. Door het vele werk heb ik ook nog niet de man van mijn dromen gevonden. Lekker op vakantie, mooie kleren, uitgaan, kunnen doen en laten wat je wil zonder op de centen te hoeven letten. Ik hoop op deze manier een echte man te vinden die het leven met me wil delen. Wellicht ben jij die man, de prins op het witte paard.

Meer informatie hieronder.

gravatar

U hebt wel erg veel reacties nodig om uw punt te maken Mieke, was uw vorige partner misschien een sterfelijk wezen? Dat verklaart veel. Stervelingen hebben nu eenmaal
veel taal nodig om niet steeds weer oorlog met met elkaar te krijgen.