NOS.nl

Krol boos over plannen om ouderen standrechtelijk te executeren

'Dit hebben ouderen niet verdiend'

Henk Krol heeft gisteren vol verbijstering het regeerakkoord gelezen. De voorman van 50plus is vooral niet te spreken over het plan om mensen boven de 65 standrechtelijk te executeren.

“Ouderen zomaar allemaal dood maken? Dat doe je toch niet!” stampvoette Krol gisteren voor de camera’s van de NOS. “De ouderen, dat zijn de kinderen van de mensen die dit land hebben opgebouwd! Ongehoord om ze voor het vuurpeloton te zetten en daarna in een massagraf te gooien. Dat hebben ouderen niet verdiend.”

Ook een andere oppositieleider, Emile Roemer, ziet weinig in het regeerakkoord. “Ik vind het vreemd dat de rijken allemaal een gratis helikopter krijgen, en dat Nederlanders met een laag inkomen zonder eten worden opgesloten in het riool. Dat is een verkeerde keuze. Dit kabinet kiest duidelijk weer voor de rijke bovenklasse.”

Thierry Baudet heeft zijn redenen om dit kabinet niet te steunen: “De CIA heeft duidelijk een vinger in de pap gehad in dit regeerakkoord. We moeten niet gek opkijken als robots van het partijkartel ons straks uit ons bed lichten, ons brainwashen en de maatschappij overnemen. Wat mij betreft is dit een gemiste kans.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil hierbij alle 65 plussers preventief feliciteren met hun verjaardag. Ik stuur jullie allemaal een pil van Drion. Graagvolgende week innemen vóór het vragenuurtje in de kamer want dan kan ik punten scoren.

Reageer
gravatar

De ouderen executeren? Wat een voorkeursbehandeling weer! We kunnen hen op zijn minst een lange martelgang laten ondergaan, ze ondervoeden, onhygiënisch achter slot en grendel plaatsen, en dan weg laten kwijnen in een claustrofobische ruimte. Dat vonden vorige kabinetten immers ook prima?

Reageer
gravatar

Weledele heer Steeds,

Vergeet niet dat er we ook hebben afgesproken, dat partijen minimaal vijftien zetels moeten halen. Uiteraard zal dat op grond van godsdienstvrijheid niet gelden voor christelijke partijen.

gravatar

Weledele heer Steeds,

Vergeet niet dat er we ook hebben afgesproken, dat partijen minimaal vijftien zetels moeten halen. Uiteraard zal dat op grond van godsdienstvrijheid niet gelden voor christelijke partijen.

gravatar

Heer/mevrouw Moderator,

De heer Rutte heeft mij gemeld, dat hij bij zijn eerste reactie was vergeten om zijn pasfoto bij te voegen. Dus de tweede reactie zou mogen worden
verwijderd.

Persoonlijk vind ik dat gezien zijn geboetseerde lach geen verbetering.
Niet doorvertellen a.u.b.

gravatar

Oesh. Zeer vereerd met de voorkeursbehandeling als pensionado. Hoe eerder ik dit tranendal kan verlaten hoe beter. Het maakt mij beslist niet erg dat dit is opgenomen in het regeerakkoord. Dat komt mede door de weersomstandigheden. Vandaag de dag is het binnen veel buiten dan warmer. Vandaar.

Reageer
gravatar

Wijziging kiesrecht
Uit het dinsdag gepresenteerde regeerakkoord blijkt dat de regeringspartijen het algemeen kiesrecht willen afschaffen. ‘De Tweede Kamerverkiezingen hebben niet gebracht wat ervan werd verwacht, onder meer door verschillende interpretaties van de uitslag’, stellen de partijen in het regeerakkoord. Dus streep erdoor. De coalitie loopt hiermee vooruit op de geplande afschaffing van de democratie. In lijn met dit besluit worden oppositiepartijen verboden. Wat betekent dit voor uw rechten en plichten? Zie de Postbus 51 video: http://www.speld.nl/2013/01/15/nederland-vanaf-1-februari-een-dictatuur/

Reageer
gravatar

Maak me meer zorgen om de bevolkingsaanwas vanaf 1945. 9 miljoen naar meer dan 17 miljoen. Bijna verdubbeling. In 70 jaar .Al deze monden moeten gevoed en verzorgd worden. Hoop dat het lukt maar zware klus voor huidige regering. Hoop dat ouderen niet de voedingsbodem worden dat hebben de Nederlanders niet verdiend.

Reageer