Shutterstock / DIProduction

Shutterstock / DIProduction

Verzet tegen nieuwe regering maakt zich op om vele dingen op het internet te zetten

Het verzet tegen de nieuwe ultrarechtse regering maakt zich op om heel erg veel dingen op het internet te zetten. Een flinke coalitie van links, jong, oud, man, vrouw en x, D66’ers, Volters en andere Nederlanders, zegt ze ‘rauw te lusten’. “Het is nu alles op alles”, zeggen de mensen. “We gaan daarom een enorme stroom content online zetten om deze uitbuiting van natuur, brute behandeling van asielzoekers in nood niet zomaar te laten gebeuren. We gaan ons elke dag helemaal leeg posten tot het tij gekeerd is of we er dood bij neer zijn gevallen.”

Een vaste aanvoerder is er nog niet, maar voor de hand liggend is dat mensen met columns, veel volgers op sociale media en Simon van Teutem de kar gaan trekken.

De coalitie heeft ook links-links gevraagd om mee te doen, maar die zaten nog in tenten op campussen en konden tot nu toe nog niet bereikt worden. “We denken wel dat die zich op termijn zullen mengen in het posten van dingen op het internet.”

Rutger Bregman liet overigens weten geen tijd te hebben: te druk met de school voor morele ambitie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *