Illustratie: Casper Steenbergen

Mensen die Fleur heten gaan er 4% op vooruit

'Fleur zijn moet weer worden beloond'

Mensen die Fleur heten gaan er 4% op vooruit. Dat is te lezen in de miljoenennota. Het is voor het eerst sinds 2008 dat de positie van Fleuren over de gehele linie verbetert.

Politiek verslaggever Xander van der Wulp spreekt van een logische maatregel: “Het gaat weer goed met Nederland, maar mensen die Fleur heten merken daar nog weinig van. Het nieuwe kabinet wil daar verandering in brengen. Fleur zijn moet weer worden beloond.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Minder goed nieuws was er vandaag voor mensen die Bert heten. Zij gaan er naar verwachting 6% op achteruit en Schiphol mag uitbreiden in zijn achtertuin. Van der Wulp: “Het geld voor Fleuren moet ergens vandaan komen. Het kabinet heeft ervoor gekozen om het Bert zijn zwaarder te belasten. Het zendt daarmee een sterk signaal uit: als je Bert heet, heb je pech.”

Naast Fleuren gaan ook Aisha’s, Svennen, Jaydens, Mirna’s en Zeyneps erop vooruit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, wie anders? D66 heeft nadrukkelijk beloofd hier op de achtergrond te blijven. De AEX schiet al omhoog om de geruchten dat de VVD binnenkort D66 overneemt, lot, stock and barrel.

gravatar

De fine Fleur van Nederland heeft zich inmiddels centraal achter de organisatie Fleurop gesteld, een NGO die er naar streeft de Nederlandse Flora weer aan de top van de inkomensschaal te brengen. Dankzij de onvermoeibare inzet van de VVD en D66 is de fine fleur van Nederland er gemiddeld beter uitgekomen, ondanks de aangezegde afbouw van de hypotheekaftrek. De reeds danig verlepte bloemloze onderklassen zijn andermaal op een onoverbrugbare afstand gezet van de boeketrijke hoofdklassen van de nationale economie. Ik mis in dit overzicht de stormachtige groei van de Mohammed’s, Abdullah’s, Abdul-aziz;s die niet zijn meegenomen in dit overzicht. Waarschijnlijk omdat het merendeel van hen figureert op uitkeringsniveau. Kabinet en CBS hebben daarom besloten deze categorie buiten beschouwing te laten. Cijfers kunnen niet liegen, maar leugenaars kunnen uitstekend cijferen

Reageer
gravatar

Dat de Nederlander boven strikt materiële functies uitgegroeid is buiten de emotionele waarde kun je ook merken aan de namen die ze hun kinderen geven die in het vet liggen te sudderen van hun begoocheling. Naarmate het volk het meer exotische en romantische namen krijgt, is het platter en banaler.

Reageer
gravatar

Beste Mieke, uitverkorene van de Heer, ik begrijp nu hoe u uw man en echtgenoot hebt verlaten. U zag hem voor iemand anders aan of iemand anders voor hem. Het komt vaak voor.

gravatar

Mieke is een uitzondering. Zij heeft als bekendheid haar eenvoudige achtergrond niet verloochend en haar eigen boerinnennaam behouden. Terwijl zij toch zo banaal is.

gravatar

Prettig dat de achterkamertjespolitiek ook nog aan onze partij denkt.
Miljoenen stemmers konden dan ook niet genegeerd worden.

Ik neem deze erkenning vol trots in ontvangst.

Fleur Agema
(PVV)

Reageer
gravatar

hoi Fleur, heb je nu eindelijk dat bod van de playboy geaccepteerd? Denk dat veel mensen het blad kopen voor dat interview

gravatar

Als je kinderen Bert en Fleur heten, heb je op zijn minst twee vrouwen gehad, uit verschillende inkomenscategorieën

gravatar

Nou Bert, wordt als de wiedeweerga lid van de VVD.

Die weten wel hoe je 6% inkomensverlaging bovengemiddeld kan compenseren. Bovendien wordt de grond in jouw achtertuin een goudmijn, want Schiphol heeft een enorme interesse in het perkje waar de lobelia’s zo fleurig afsteken tegen het weidse vergezicht, waar nu nog af en toe een door Brussel gesubsidieerde koe in voorbij slentert.

gravatar

Beste Bert,

En deze onzin geloof jij? Laat naar je kijken!

De waarheid is dat docenten op elke vorm van onderwijs vanaf 2018 worden ontslagen (ook als ze Bert heten) als ze niet bewezen vloeiend Engels spreken.