Flickr / Michel Curi (CC BY 2.0)

Babette had zoveel Sanifair-bonnetjes dat ze het hele pompstation kocht

'Als ik moet, dan moet ik'

We moeten allemaal weleens plassen als we onderweg zijn, maar de 27-jarige Babette maakte het de afgelopen jaren wel heel bont. De vrouw uit Wageningen plaste zo vaak dat ze van haar Sanifair-bonnetjes een tankstation kon kopen.

“Als ik moet, dan moet ik”, vertelt Babette trots. “En voor je het weet heb je genoeg bonnetjes gespaard voor een tankstation. Ik ben meteen met een oplegger naar Duitsland gereden om alles in te leveren. Maar excuseert u mij even, ik moet naar het toilet. Ben zo terug.”

Bij het pompstation in Neurenberg keken ze wel even raar op op toen Babette kwam aanzetten met 24 tonnen vol Sanifair-bonnetjes. “Natuurlijk wisselen mensen weleens veel Sanifair-bonnetjes om, sommigen kunnen er zelfs een speelgoedvrachtwagen van kopen, maar dit is echt uniek,” vertelt Friedrich Vogel, de voormalig manager van het tankstation. “Als ze me niet had ontslagen, had ik er om kunnen lachen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al die consternatie vanwege de zwakke blaas van Babette (27). Maar niet alleen jonge vrouwen met een bekkenscheefstand hebben er last van; ook mannen op gevorderde leeftijd lijden soms aan prematuur urineverlies. Jammer genoeg is TENA Lady nog niet in masculiene uitvoering beschikbaar. Tot die tijd zitten we met dit gezeik.

Reageer
gravatar

Zelfs de ov-kaart verbleekt hierbij.
De dienstverlening hierin is geweldig.
Bonnetjes voor je plasje.

Een veel beter idee is nog om naast airmiles bonnetjes te kunnen sparen om steeds opnieuw een plasje te mogen doen.
Ik ga naar de winkel voor die zaken. Altijd een leuk gevoel.
Zelfs de ov-kaart verbleekt hierbij.
Bedankt voor dit artikel.
Hier ligt de toekomst in.

Reageer
gravatar

In België heb je een systeem dat je bij toiletbezoek een bonnetje krijgt als korting in de plaatselijke winkel of het restaurant.
Normaal werkt het andersom.

gravatar

Wissel uw waardebon in bij een van onze inwisselpartners direct op het station.

Gewoon het bedrag in de geldautomaat werpen of op steeds meer locaties contactloos betalen, de SANIFAIR-waardebon pakken en naar binnen gaan: u voelt zich meteen prettig en op uw gemak.

gravatar

Ik ga meedoen. Of je er nu mee verdient of ervoor betaalt is niet van belang. Het gaat om het principe. Ik voel me nu al een stuk veiliger.

gravatar

Het systeem kan veel verder verfijnd worden, meneer Van der Plas.

Nog beter is wellicht er een bonnetje in stoppen zodat je automatisch gaat plassen.

We denken hierbij ook wel aan een chip, al dan niet geïmplanteerd.
En in combinatie met de ov-kaart.

gravatar

Mia –
De wetenschap is niet statisch maar dynamisch.
De techniek volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op dit vlak.

gravatar

Noot. Er wordt gewerkt aan een plaspas voor iedereen, mogelijk al in de volgende regering. Zo snel gaan de ontwikkelingen. Het is nog wel een publiek geheim. Er wordt nog gewacht op de beleidsmakers in de industrie.

gravatar

Loek,

Wij willen een organische samenleving.
Je plas moet je gewoon in een flesje als bewijs naar de winkel meenemen, om korting te krijgen.

gravatar

Mieke, bedankt voor uw inbreng. Wij van Veilig Plassen Nederland (VPN) waarderen het buitengewoon als mensen met ons meedenken. Onze beste ideeën komen soms gewoon van de straat. Voor ons is iedereen gelijk. Man en vrouw.

Ja, daar is ook al aan gedacht. Wel op vertoon van een ID-kaart of geldig paspoort.

gravatar

Calvijn,
(Calvinisten zijn allemaal even eerlijk.)
Juist daarom moet er meer gelijkheid komen voor het Nederlandse volk. Er zijn veel te veel bedriegers die met een Nederlands paspoort rondlopen.

gravatar

We moeten wel begrijpen dat de echte Hollander een eendimensionale persoonlijkheid hoort te hebben. Anders kan hij hier niet functioneren.

gravatar

Nee hoor Pieter, Ik plas doorgaans staande. Ik ben dus een man, althans volgens de thans nog geldende man-vrouw-bi-en-tansdefinitie.

gravatar

Ik koop altijd eerst een Snickers en dan neem ik die mee naar de wc en dan blijkt dat ik maar de helft had moeten betalen na het plassen en dat krijg ik dan niet meer terug.

gravatar

als je het in 3 maanden wilt hebben:
Afgaande dat de staat de waarde heeft van het bruto nationaal product, dan moet je 856,4 miljard dollar opzij zetten. Dat is ongeveer 727.71 miljard euro.
Een bonnetje is 50 cent waard, dus je moet in 3 maanden tijd 1455.41 miljard keer naar de wc.

En gezien een bonnetje krijgen 70 cent kost, hoef je enkel 1018.78 miljard euro uit te geven.

Dat is dus 16171229216 keer per dag naar de wc gaan en dat 3 maanden lang.