Kzenon / Shutterstock.com

Vrouw heeft moeite met intimiteit, vertelt ze hurkend boven de wc aan volstrekt onbekende

De 26-jarige Floor heeft moeite met intimiteit. Ze doet haar verhaal aan een vrouw die ze net in de rij voor de wc heeft leren kennen terwijl ze zich met twee handen vasthoudt aan de deurpost en zo’n tien centimeter boven de pot hangt. “Kun jij misschien mijn broek iets verder naar beneden trekken, hij hangt nog net tegen de bril aan.”

Met een van de inspanning vertrokken gezicht beklaagt Floor zich al klaterend over haar onvermogen om toenadering te zoeken tot nieuwe mensen in haar leven. “Ik weet niet wat het is, ik heb gewoon zo’n muur om me heen”, puft Floor. “Niet alleen met mannen, maar met iedereen.” Terwijl ze de vrouw die alleen maar even haar handen wilde wassen strak blijft aankijken knijpt ze de laatste druppels okergele urine uit haar blaas.

“Hier, lees dit dan.” Floor drukt haar telefoon in de handen van de willekeurige persoon in het hokje. “Hij zegt: engeltje. Ik zeg: die ene met die gekke tong. Vind je het gek dat ik nog nooit een relatie heb gehad.” Het blijft even stil. Dan werpt Floor een blik in de pot. “Jezus, kijk dan. Is dit een blaasontsteking denk je? Ik ben laatst vergeten te plassen na de seks. Ik dacht dat het niet uitmaakte omdat hij toch over mijn buik… Maarja… Moet jij ook nog?”

Na een driftig hoofdschudden van haar hokgenoot haalt Floor haar schouders op. “Dan niet.” Ze trekt haar string en haar broek weer omhoog. “Maar je hebt gelijk. Ik moet me ook gewoon meer openstellen.” Met haar hand op de knop: “Eerlijk: ruik jij dat ik ongesteld ben?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koe Anna 23, gemolken worden kan voor jou wel leuk zijn, maar voor de boer erg vies, als jij in jouw eigen stront hebt gelegen.

gravatar

Die Floor heeft feestkleding aan. Ze is aan het braken boven de wc-pot, dus heeft ze teveel gedronken. De juffrouw links is boos, omdat ze ondergespuugd werd bij de eerste golf. Daarna heeft ze Floor aan haar haren naar een wc gesleept. Vermoed ik.

Reageer