Vadim Ovchinnikov / Shutterstock.com

Milieubewuste Bono bouwt gigantisch Tiny House

‘We moeten dit veel rigoureuzer aanpakken’

Juist in deze tijden moeten we zuinig zijn op onze planeet, vindt Bono. De U2-zanger draagt de milieubewuste woontrend van de zogenaamde Tiny Houses dan ook een warm hart toe en laat zelf een gigantisch Tiny House bouwen in Beverly Hills, met alles erop en eraan.

Bono: “De meeste mensen bouwen Tiny Houses van 12 vierkante meter. Dat is natuurlijk ook heel nobel, maar om echt zoden aan de dijk te zetten moeten we dit veel rigoureuzer aanpakken. Mensen zoals ik kunnen dat faciliteren. Sterker nog: wij hebben die plicht.”

Om genoeg energie op te wekken voor het golfslagbad, de thuisbioscoop en de racebaan, heeft de idealistische zanger drie hectare ruige natuur gekocht om af te fakkelen voor zonnepanelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleen al als dat hele ideaal van bouwen, het ideaal van de eigen bungalow, de flatjes vermijdend, of anders iets daartussen, zou veranderen zou de hele economie een totaal ander aanzien hebben. Of is er iets anders dan die economie? Inclusief de gezondheidszorg.

Reageer