Photographee.eu / Shutterstock.com

Niemand heeft Joran verteld dat het de Week tegen Eenzaamheid was

'Het lijkt soms wel of niemand aan me denkt'

Een tegenvaller: Joran heeft alle bijeenkomsten voor de Week tegen Eenzaamheid gemist. Niemand had hem verteld dat de week begon.

Joran had al een tijd uitgekeken naar de week. Het thema sprak hem aan. Maar toen hij vannacht niet kon slapen en de datum hiervan opzocht, zag hij dat hij alles net gemist had. Vol verbazing praat Joran in zichzelf: “Had iemand het me maar verteld. Het lijkt soms wel alsof niemand aan me denkt.”

Gelukkig voor Joran heeft hij met zijn afwezigheid niemand teleurgesteld. “Dat is dan weer het voordeel aan het gemis van verbondenheid met anderen: niemand die me mist. De wereld gaat ook wel door zonder mij, die gedachte biedt me troost. Ik vind het heel moeilijk om anderen tot last te zijn.”

De organisatie van de Week tegen Eenzaamheid vindt het jammer dat Joran het niet wist. “Je hoopt dan toch dat bijvoorbeeld zijn buren of zijn ouders even aan de bel trekken om hem zoiets te laten weten.” Jorans buren vertelden echter ook niet te weten dat het de Week tegen Eenzaamheid was, noch wie Joran was. Jorans ouders zijn in 2003 overleden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel mensen zonder hersenen en gespeend van iedere opvoeding, werden geïnspireerd om net als PR hun eigen soort recht te halen en zo filmster te worden. Noemt het liberalisering.

gravatar

Maitreya,

U bedoelt crimineel te worden. Dat werd ook aan PR gevraagd, of hij in zijn volgende leven crimineel zou worden. Hij antwoordde dat hij waarschijnlijker in zijn vorige leven een crimineel was.

gravatar

Maîtreya, het is te kort door de bocht om “mensen zonder hersenen en gespeend van iedere opvoeding” hun maatschappelijke geslaagdheid te ontzeggen. Er zijn beslist legio voorbeelden van “mensen behept met een evident tekort aan hersencellen, synapsen, beschaving en moraliteit” die een niettemin een uiterst succesvolle carrière opbouwen.
Kijk naar het ledenbestand van de VVD dat moeiteloos bovengemiddeld scoort in afwezigheid van bovengenoemde variabelen. Kijk naar leden van het zittende en vorige kabinet, kijk ook naar de top van onze belastingontduikende BN-toppers die breedlachend en knipogend de showpagina’s in De Telegraaf bevolken, met in de ene hand het obligate glas champagne en de andere hand op de schouder van mede-belastingvluchter, of op de kont van een toevallig passerende serveerster. Door deze kudde halfapen worden wij geregeerd , verdoofd en gemanipuleerd. Met hier en daar nog wat pedofiele clerici, maar die houden niet van (en op) de foto.

gravatar

Wat is erger: de bewuste misdaad of de onbewuste misdaad. Plato zei de onbewuste misdaad is erger, omdat er twee dingen opgelost moeten worden, de onbewustheid en de misdaad.

Reageer
gravatar

In cijfers: oplossingspercentage
Bewuste misdaad : < 8 % landelijk
: < 3 % grootstedelijk
Onbewuste misdaad : < 1 % ruraal
Onbewustheid : 0 % beleidsmatig