Youtube.com / mrvain221

McAfee komt met programma tegen pop-ups van aflopende virusscanners

Gratis 14-daagse trial om aflopende virusscanners te signaleren

Pop-up-vensters van virusscanners waarbij de proefperiode is afgelopen, zijn eindelijk verleden tijd. Anti-virussoftware McAfee heeft namelijk een nieuw programma ontwikkeld, waarbij je een scan kan uitvoeren en alle opdringerige vensters over het upgraden van je anti-virus op kunt sporen. De eerste veertien dagen is het programma gratis uit te proberen.

McAfee’s Anti-Anti-Virus-Pop-Up-Scan+ zal alle berichten over de onveilige status van je computer opspeuren met een grondige scan, die je na een dure upgrade zou kunnen blokkeren. Met handige flikkerende pagina’s die plots je hele beeldscherm bedekken en haast niet weg te klikken zijn, vangt McAfee de aandacht voor het nieuwe programma: “Attentie! Uw computer loopt risico op irrirante pop-ups van anti-virussoftware waarvan de proefperiode is verstreken.”

Na veertien dagen kun je voor 23 euro per maand een Silver Safety Pop-Up Block-abonnement aanschaffen, waar je iedere dag aan zal worden herinnerd met gele alarmdriehoekjes rechtsonderin je scherm.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het ergste is dat ze op het hoofdkantoor bij McAfee kunnen zien of je het bericht gelezen hebt. Bij hun worden de driehoekjes dan groen. Ja kan er dus echt niet meer omheen. Balen!

Reageer
gravatar

Een goede tekst. Heerlijk zo al die Engelse termen 🙂

Krijg je bij Silver Safety Pop-Up Block-abonnement ok malware er gratis bij? Dat deden ze al bij de concurrent

Reageer